Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikori a motor?Rendszámos?És mennyi az irányára?
az első az enyém
nézd meg az adatlapomon!
Köszi a válaszokat.Hát sokat nem akarok de azért mindenre jó lenne egy kicsit használni.
Akinek van jó és olcsó drz-je az küldjön képeket.
És utánna beszélhetünk róla.
hát tökéletes motor nincs h. mindenre jó legyen... kompromisszumot kell kötni... ennyi
Egy kicsit sokat akarsz tőle krosszozni endúrózni munkábajárni és mindenre tökéleteslegyen?
nyugodtan!én is ezért vettem!meg is veheted az enyémet!most raktam rá 28as kormányt,vadi új RACETECH kézvédő,2idomszett,hátul új gumi
nem, faragó dávid
Szerintem simán, én is mindenre használom annyit meg kibír crosspályán
nem éppen jó az oda
én szerintem a drzék az alacsonyabb fordulatot jobban szeretik
és a crosspályán meg folyamatosan pörgetve van a gép
szóval kínzás
a futómü+nem túl kemény gyárilag
súlyról meg ne is beszéljünk
néha kilehet vele merészkedni crossozni,de hogy csak arra
nem Ládi Csabának hívták?
Értelek.Igen ki montad a nagy gondomat,hogy nem csak crossozni akarok hanem utcán és egyéb helyen is menni vele.Egy héten egyszer egy két órát crossoznák a többi laza motorozás,munkába járás a haverokkal mocizás meg ilyenek.Szerinted így már merjek venni drz-t?
1 srác majsán 3. lett kroszba drz vel, igaz neki fordított teló van benne de akkor is
bírja az!akkorákat ugrálok vele és bírja,néha koppan a teló meg majd letörik a kezem de lehet keményiteni a telókon
hát nem crossozni találták ki, de mindenre jó 1 kicsit, de csak kifejezetten crossra ne vegyél drz-t, nehéz is hozzá cseppet.
Aha!Szóval nem igazán bírja?
szerintem ha crossozni akarsz akkor crossmoci, ha endurozni enduro
erdö
Csáó!Drz-t akarok venni és érdeklődnék tőlletek hogy a drz-vel mennyire lehet crossozni,bírja e moci illetve a váz,a telók,stb?
Vagy csak inkább endúrózni való?
Mert ugye crossozás közben igen nagy igénybevételnek van kitéve a váz meg a teleszkóp.
Szóval ha tudtok segítsetek.
Előre is köszi
erdöt szeretem
van azért erdő is, de ott is homok van sajna, ez ilyen környék, de legalább kevés a tájvédelmi körzet
á ott nem élvezetes menni még bütykösel sem már mint nekem
erre csak homok van....
na itt megse probáltam volna
itt még sehol csak a tájat akkartam mutatni ahol mentem de természetesen por száraz idöbe mert egy kis sár és már nem is müködik