Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, ha ez segít nekem Jelenleg DRZ 400 S van, de előtte Yamaha 660 Tenere volt.
A kettő között van vagy 60 kiló különbség
Minnél könnyeb a gép annál kezelhetőbb. Én a helyedben a dr 350-nél maradnék
Üdv, nekem NGK CR9EK-m van és az már 2 pólusú, nagyon bevált, bár S-em van.
Szerintem a DR 350 jó lesz. Igaz DR-Z 74?!
Mail ment.
Sziasztok!
Drz-re keresek FŰZÖTT sm szettet!Lehetöleg olyat amit csak bele kell rakni(gyári vagy azzal egyező agy vagy ha nem akkor távtartókkal, fékadapterrel),jó gumikkal és féktárcsákkal ha lehet és km-meghajtással(legalább a csiga meghajtása legyen meg az agyon,hogy lehessen rá csigát tenni)!köszii ja és az ára ne legyen túl borsos
én is
sziasztok eloxáltatott már valaki valahol?drz felnit szeretnék feketíteni.
Nehez terep (nekem ) az max a Velencei-hegyseg, mert Fehervar kornyeken hasznalnam, esetleg Varpalotaig elmegyek...szoval a siratofalakat azert kerulnem....de csakis terepen hasznalnam, foleg homokos, kavicsos erdei, reti utakon.
Kérdés, hogy mire szeretnéd hasznélni?
Csak menni földutakon vagy endúrozni is nehezebb terepen?
Sziasztok,
Hobbi celu endurot szeretnek venni es lenne egy kerdesem, amin vacilalok. DR 350 vagy esetleg 650 hasznalhatobb konnyu terepen? A 350 konnyebb es kevesebbet eszik, viszont a 650 eleg nehez, de erosebb . Mi a velemenyetek, melyiket erdemesebb? Ellene-mellette velemenyek sokat segitenenek
hali ! érdekelne a fejidom matrica , gyári sm- matrica ?
Szia, megvan még a lánckerék?
Küldj emailt ha igen és utalom az árát a postával holnap...
phoenix87@gportal.hu
NGK CR8E esetleg CR8EIX(ez iridiumos) ez mégjobb.
katasztrófa
semmi,az olaj picit elkerüli a szűrőt,nem szűr le mindent.
Sziasztok mi történik ha az az o gyűrű nincs bennt a helyén?
vennék valami komolyabb pufót a gyárinál pl. leo vince.stb

ha tudtok eladót szóljatok
Üdv. nektek.
Gyertyát gondolok cserélni!
Mi a legjobb bele
drz 400 E
Felraktam még tegnap este a videókat, nézd meg őket...
Megtudja valaki mondani nekem,hogy milyen méretű csapágyak és szimeringek kellenek a kerekekbe,és milyenek az első telóba a DRZ-be?
zsír! kösz előre is, csak jussak el oda
Ez csak természetes.
Uhh ez az o gyűrűs dolog már engem is megtréfált... Kikukáztam a szűrővel együtt ugyanis ráragadt és kidobtam. Adhatnának a szűrőhöz mikor veszed, legalább nem lenne felejtős és újat rakhatnál minden cserénél.
Valamelyik robogó-é egyezik vele asszem a Honda DIO és sokkal olcsóbb de ugyan az
Sziasztok. Nem tudja valaki,hogy hol lehet kapni drz-be való 12v 35/36,5 w - os fényszóró izzót ?
Eddig Castrol power 1-et használtam. Nem volt vele semmi bajom. 3 ezrenként cserélem bár ezalatt kb. 1 dl után kellett töltenem. Most motul 10w-50 van a gépezetben. Majd kiderül ez milyen.