meglehet rendesen csinálni,átkell marni nagyobb átmérőjű furatra a szegecs helyét,és csináltatni kell bele másik szegecset! később megy tönkre mint a gyári,mert nagyobb felületen oszlik meg ugyanaz az erő!
2 cm-ből van két pár.
a 3 cm-st ma adtam fel, remélem szerda felé meg is kapja és akkor kiderül jó-e a DL-hez.
Ha igen akkor a 2cm-s is jó.
3000 Ft + posta, átvétel után ha megfelel utalod a pénzt, ha jó így Neked!
Hova kellene küldeni?
Szia!
Most látom csak, milyen forgalom van itt. Eddig 1 év alatt sem mozdult a topic.
A lényeg! Érdeklődnék a kormányemelő felől. Úgy olvasom, a 3 centis már elkelt, ergo a 2 centis is jó lenne.
A hátsó a DL kézvédő! És pont olyan amilyennek kell lennie. . .
Tárcsa ügyben meg nem tudok okosat mondani sajnos. Van aki ujra szegecselteti, de az szart sem ér, és nem is valami szakszerü. Nem a szegecs megy tönkre, hanem körülötte az anyag kopik ki oválisra. És sajnos ez nem játék. Nekem a szivem megállt. . .
Tudtam, hogy ezt fogod írni!
A kézvédőről már beszéltünk!
Ez egyik sem jó!
Olyan kell, aminek egyik vége a kormány végsúly előtti fittingbe csatlakozik, a másik meg a fék/kuplung kar csavarjához!
Az összes suzuki tárcsa ilyen sajnos. A szegecsek körül kikoőik az anyag és kotyogósak lesznek. Nekem ugrott már szét igy tárcsa... Kiesett a szegecs, tárcsa szét, kerék beblokkolt....
Egy cseppet sem volt vicces.
Volt már arról szó, hogy szabad e kotyognia hosszirányban az első féktárcsáknak?
Nagyon nagyon minimálisat mozdul, csak akkor érezni, ha odafigyelek rá.
Mondjuk az enyém anno zsír új volt, még is meg lehetett mozdítani hosszirányban.
Amúgy a XI. kerületben vagyok. Kelenföld.