Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés. Akkor várjuk meg, hogy jó-e. Addig foglalt az egyik.
Amúgy a XI. kerületben vagyok. Kelenföld.
Ezen még sosem gondolkodtam el. De nem mondasz hülyeséget ha ez kivitelezhető. . .
És mennyibe kerül-e müvelet anyagostól?
hali itt talán vannak tapasztaltabb túrások nem tudja valaki a nonfango felfogatásának van valamelyik gyártóval kompatibilitása?
ja,és eladó 1db ezres fékpedál!
megcsinálom,ha kell valkinek!
meglehet rendesen csinálni,átkell marni nagyobb átmérőjű furatra a szegecs helyét,és csináltatni kell bele másik szegecset! később megy tönkre mint a gyári,mert nagyobb felületen oszlik meg ugyanaz az erő!
Írtam!
2 cm-ből van két pár.
a 3 cm-st ma adtam fel, remélem szerda felé meg is kapja és akkor kiderül jó-e a DL-hez.
Ha igen akkor a 2cm-s is jó.
3000 Ft + posta, átvétel után ha megfelel utalod a pénzt, ha jó így Neked!
Hova kellene küldeni?
Szia!
Most látom csak, milyen forgalom van itt. Eddig 1 év alatt sem mozdult a topic.
A lényeg! Érdeklődnék a kormányemelő felől. Úgy olvasom, a 3 centis már elkelt, ergo a 2 centis is jó lenne.
Nem is csak neked dobtam fel. .
De talán jövő7en már megoldódik!
Igen, azt én is úgy látom, de írtam már, mindkét oldali kellene!
A hátsó a DL kézvédő! És pont olyan amilyennek kell lennie. . .
Tárcsa ügyben meg nem tudok okosat mondani sajnos. Van aki ujra szegecselteti, de az szart sem ér, és nem is valami szakszerü. Nem a szegecs megy tönkre, hanem körülötte az anyag kopik ki oválisra. És sajnos ez nem játék. Nekem a szivem megállt. . .
Wazze!

Akkor mit csináljak?
Cseréljem 10.500 km után?
Ciki lenne nem?
Tudtam, hogy ezt fogod írni!
A kézvédőről már beszéltünk!
Ez egyik sem jó!
Olyan kell, aminek egyik vége a kormány végsúly előtti fittingbe csatlakozik, a másik meg a fék/kuplung kar csavarjához!

Üdv!

Daty

Ui: Átgondoljuk a kormány végsúlyt!
Az összes suzuki tárcsa ilyen sajnos. A szegecsek körül kikoőik az anyag és kotyogósak lesznek. Nekem ugrott már szét igy tárcsa... Kiesett a szegecs, tárcsa szét, kerék beblokkolt....
Egy cseppet sem volt vicces.
Volt már arról szó, hogy szabad e kotyognia hosszirányban az első féktárcsáknak?
Nagyon nagyon minimálisat mozdul, csak akkor érezni, ha odafigyelek rá.
Mondjuk az enyém anno zsír új volt, még is meg lehetett mozdítani hosszirányban.

Szerintetek?
Korm suj 3000
kézvédő 6000
A kettő együtt 8000.

Ez gyári cucc, nem kinai utángyártott. .
Mailben küldtem!
Látom Te is pécsi vagy. Akkor lehet felpróbálom... De az árat nem írtad még
Ha ez csak a kormány végsúly ára akkor köszi, mert 2.500 Ft-ért már újat lehet kapni!
A kormány végsúly, vagy a visszapillantó, vagy együtt a kettő?
A nadrág XL a dzseki XXL.
Én 180 cm vagyok és 97 kg.
De bármikor fel tudod próbálni!
A Cordura gatyád és felsőd érdekelne egybe. Mérete? Mekkora emberkére jó kb? Ára? Köszi, Péter