Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztosan van.
2-4e ft állapottól függően. . .
küldöm mailban pill
Engem lehet, hogy érdekelne a naci, meg mindkét pár csizma, de ha így, akkor már a kabát is, bár az van.
Mennyit kérsz az egészért?
És külön a nadrágért?
Ja, meg hiányzik a bal oldali kormány végsúly is, az is kellene!
DL 650 bal oldali visszapillantód nincs?
Szia!
Én voltam már 100 és a nadrág akkor is jó volt de azt fel kell próbálni. Kivehető béléssel van, mondjuk én talán az első évben használtam úgy és utána vettem aláöltözőt. Kényelmesebb nekem így. Van hozzá dzsekim is, egyben lenne jó eladni.
Csizmából van 2 pár, az egyik sport StylMartin ez 45-ös de nekem ez volt jó a 44-es lábamra és van 1 pár Oxford túra ami 44-es. Ezt nyár elején vettem, max 5x volt rajtam.
Esetleg nadrág, ha télen is használható...
Bár én 105 kiló vagyok. Csizma 44-es.
?
Szia!
Elvitte a srác ma a plexit!
Van még bukóm, csizma, ruha, ha érdekel belőle valami írj.
üdv
Árpi
890
1.800-ért 2 gumit hozott a futár!
Egy légpárnás borítékba téve kijön 500-ból!
Kb 1800 a posta de még úgy is jó
Hát pont te mondod...Te azért nem mersz nagyobb plexit felrakni mert beleér az ormányod...te.te...ZS...
arpad_kriszt@bat.com
Budaörsre ha elmész érte akkor ingyen posta de ha címre kell küldnem akko rmeg kell néznem mennyi a postaköltség, bár szerintem pár 100 ft lehet, nem?
Akkor ki fog lógni az orrod a plexi mögül:
ezres fékpedál eladó.senkinek nem kell tartalékba?
Persze jó..
Adj egy e-mail címet és akkor küldöm a címem.
Nekem Kawasaki Z 750-m volt és arra rendeltem. Aztán csináltattam még egyet ugyanabban a méretben és egy 30 mm-st. Aztán kiderült nem jó a kawára mert azon nem egyenes a kormány befogás hanem el van tólva:-)) Nem néztem meg előre.
Én pécsi vagyok de fel tudom adni vagy lehet el i studom juttatni Pestre (Budaörsre tuti). Ha jó küldöd a lóvét ha nem akkor visszaküldöd ugyanígy.
Eladtad!
Persze ha jó a DL1000-re
Hol tudnám átvenni?
3000 ft
Ne csináljuk ezt,te vagy az eladó..
Mondasz egy árat azt vagy jó nekem vagy nem
Bocsi, most alaposan megnéztem, és itt ott van pár mm-nyi különbség, de szerintem ez gyárilag ilyen, hisz egy motoron volt.
Mennyit ér meg neked?
Alumínium csak megpróbáltam feketére festeni csak nem igazán sikerült:-((
Hali.
Ez menyibe fájna? "30 mm"
2006-os évjáratú motoron volt, és teljesen egyforma a kettő!
Azt kérdeztem mikori évjáratún volt ez a kézvédő, és azt, hogy ugye nem egyforma a két oldali?