Sok, sok, de ha belegondolok a felelősség sem kicsi már ha vállalja valaki ha sérülést okoz akkor helytáll érte, még egy autó alufelnihez képest is drága két motorfelni és nem nehéz ki-be szerelésnél valamit megsérteni így már nem is biztos, hogy annyira drága nem beszélve, hogy ott általában jól is dolgoznak. Tény, hogy magamnak nem viszem oda, de simán csak azért mert meg tudom oldani itthon (hála Zolinak ) viszont amúgy vinném.
Azért nincs, mert igazam van? Hagyjuk szerintem is... Csak akkor ne kérj arra, hogy fejtsem ki a véleményem ha nem értesz hozza csak azt gondolod... Cső
na jó hat nincs miről beszélni veled. Igen a képen nem a trail2 van, arról nincs képem, de ha gondolod kimegyek és csinálok neked egyet.
Ez egy túraendúró gumi, 8000km nagyon kevés tőle hiszen egy sportgumi is elszalad 5-7000km-t csak épp teljesen más azzal motorozni.
Mi neked a "túra" gumi? Milyen motoron van? hány személlyel mentél ?mennyire volt megpakolva a motor?mennyire tépted neki?V-motor?vagy sor4?Melegben mentél vagy már ősz volt....??? Ez mind mind befolyásoló tényező és NINCS olyan hogy egy gumi keveset bír. Pont annyi van neki megadva, mint amit ezek a tényezők összege megad...
Túra gumi kibirhat 6000km-t is, de 10-12000km is...Minden RELATÍV...
Néztem, hogy mennyiért cserélnek mostanában gumit. Kék holdnál 12500/ két kerék. Mondom,
az jó. (mennyit sprórolok, hogy magamnak cserélem, hehe :D ) Aztán odaírva, hogy hozott gumira,
a munkadíjra kétszeres a szorzó :D
Ez egy túraendúró gumi, 8000km nagyon kevés tőle hiszen egy sportgumi is elszalad 5-7000km-t csak épp teljesen más azzal motorozni.
Relatív minden... ja
Túra gumi kibirhat 6000km-t is, de 10-12000km is...Minden RELATÍV...
az jó. (mennyit sprórolok, hogy magamnak cserélem, hehe :D ) Aztán odaírva, hogy hozott gumira,
a munkadíjra kétszeres a szorzó :D
Döntögetni nem próbáltál? Szokott segíteni!