A regi es az uj kozt a kumülömbseg csak annyi hogy ugyanazt a menést a regi agresszivebb musorral adja le.Viszont olyan mint az anya-lanya,nrzd meg az annyátt vedd a lanyat.
Amugy egy megvigyazott utolso szerias RX nem rossz vetel,es eselyed sincs utasnak nevezett ballasztot feltenni.
Sosem gondolkodsz a vevő fejével inkább rákényszeríted a vevőt, hogy a Te fejeddel gondolkodjon és ne azt vegye amire szüksége van hanem amit el akarsz adni.
Sajnos valahogy mindig elojon a kereskedos reszem es megprobalok a leendo vevo fejevel gondolkodni.
Olvasgatom a topoikot, (jo nincs topikba illo motorom) es lejott hogy a kerdezo nem az a "bolonditos", "mokolos" tipus, konkret motorokat sorolt az emlitett ar kornyeken.
Nekem ezekbol a feltetelekbol a cb, fjr tunt a megfelelonek, holott en a kozelukbe se mennek hisz tudjuk az igazi motor angol, 765 kobcenti es sor3.
Mindenkinek.
Volt 1200 k5-öm 13 évig. Elég sokat mentem 1250-nel, FJR-rel is. Különböző BMW-kkel szintén. Az van, hogy fékben, kényelemben, futóműben a teleleveres BMW nekem olyat ad, amit a többi nem. Plusz érzésre olyan vele menni, mintha egy kicsit meghízott bmx lenne. Egyértelműen drágább fenntartani, ebben az is benne van, hogy elromolhatnak rajta olyan dolgok, amik a többiben bemne sincsenek egyáltalán. A boxer nem valami erős, legalább is egyáltalán nem érezni annal, semmilyen fordulaton. Váltani is többet kell vele, nincs az, hogy leereszted 2000ig a fordulatot, elfelejtesz visszaváltani, aztán mégiscsak megelőzöl 3 kocsit izomból :) Volt dolgom jó sokféle motorral, ennyire egyiket sem szerettem. De a párom sem.
Valaki ült már tdm 900-on vagy v strom 1000-en?
Amugy egy megvigyazott utolso szerias RX nem rossz vetel,es eselyed sincs utasnak nevezett ballasztot feltenni.
Ugyanúgy penge,de nem fapad hanem kényelmes,erősebb,szebb,fényesebb.
Zoli, csak mondom, tele vagy itt markeing szakemberrel.
:D
Olvasgatom a topoikot, (jo nincs topikba illo motorom) es lejott hogy a kerdezo nem az a "bolonditos", "mokolos" tipus, konkret motorokat sorolt az emlitett ar kornyeken.
Nekem ezekbol a feltetelekbol a cb, fjr tunt a megfelelonek, holott en a kozelukbe se mennek hisz tudjuk az igazi motor angol, 765 kobcenti es sor3.
Mindenkinek.
Ketlem.
"..ennyire egyiket sem szerettem..." Egyetértünk