A fene tudja, egy jó kompromisszum kellene. Azért egy iveco tud zabálni egy masterhez képest
Nem találtam még vagány átalakítós videót ahol a motorra is figyelnek
Végülis amikor alszol, lehet kint is a motor és akkor egy hosszú magas ducato is bőven elég.
Vagy kellene az emelhető tető.
Világ pénze...
Kell a magassag,a motor tarolo fole kene beloni az ágyat.Sprinter-Krafter ami meg ilyen hombárnagy,de azokbol a rozsdamentes draga es tul modern ezaltal draga.
Ducatok kicsik.
Jo lenne megcsipni egy buszt ilyenekbol,azokban alapbol korben ablak,allofutes,karpitozas van,de tudja fene vissza lehet e papirozni 3,5 t ala.
Ilyen szar időben nincs mit csinálni, csak azért megyek ki a házból már egy hete hogy a kutya ne unatkozzon
Biztos van akinek a vara minden álma, olyan is van akinek a prius vannak ilyen különleges emberek de vannak a tények, azokat meg elég nehéz átverni aztán erre jönnek az érzések és érzelmek. Én ha ránézek a varára azt érzem hogy ez egy böszme nehéz tehén, míg pl a gs-re ránézve azt érzem hogy ez király, nincsen felesleges 50kg műanyag rajta, van hasmagassága, nem húzza a seggét a földön ha felkerül egy üres topcase
A fizika meg fizika, ami nehéz azzal kellemetlen motorozni lehet bármilyen erős az ember.
Huhh,mot hogy lehet forgaliképes a 600f meglátom mit tudok kihozni belőle hobbiból.
Idő nincs rá egy szem se de tudja fene,lehet látom azt az 500-ast hátulról.
Ezért néztem az Ivecot.