Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Suzuki Bandit
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Zoli3210
Jaja,kár oda mikor bátonyterenyre is lehet.
szotyi1
Pont ide?
gondolatbetyar
Elvileg, szombatra 15-16 fokot jósolnak. Ha mást nem, legalább tankolni elmegyek Dombóvárra:)
gondolatbetyar
Okéoké:)
zöldi
Én arra asszociáltam, hogy egyik nap felépíted, másnapra összeomlik. Valamit megcsinálsz, másnap más lesz rossz
:D
gondolatbetyar
Ezt nem értem. A szerelő feleségének vérét veszik, és azzal cserélnek olajat?
zöldi
Micsoda találó hasonlat komám :D Lopom!
Maxxy
Aliexpress.com
K.István.
Az alkatresz erteke vetekszik a jarmū ertekevel... mi ertelme ilyen rollerekket talpraallitani? Olyanok mint Déva vàra...
BanditBiker
alvázszámod?
Y0SS
Ez nem lesz 1xű..
Lifepack
Ezek nem hiánycikk kategória majd minden motoros boltban kapható .gogle
redrider70
motoralkatreszeu.hu, motorosboltrodrider.hu
vacs855
Bocsánat, lehet rosszul kérdeztem: gyári jellegű, utángyártott cuccokat keresek a kettővel előtti hozzászólásomban (#5515133)!
Zoli3210
Gyári alkatrész márkakereskedéstől.Van külföldi mint a cmsnl.com az is lábonlövés mert ugyanaz az ár+ posta hollandoktól.
vacs855
Sziasztok.
Ti honnét szoktatok rendelni "gyári" alkatrészeket emberi áron?
Naked GSF650 2006-hoz kellene kuplunk+fék kar, kormány markolat és végsúly, illetve benzin csapot a karburátorral összekötő cső+bilincsek!
Lehet magyar vagy külföldi oldal is!
Köszi srácok.
PinkMotorbikeService
Mikuni karburátorhoz kellene nekem súbertű, Bandit 250-eshez lenne. 93' Valaki tud segíteni, van neki eladó?
Zoli3210
Ok.Koszi.
zöldi
Ez a monster nekem kb örök szerelem marad, egyszer majd szerzek egyet. Csak valahogy indokot kell majd találni. :)
zöldi
Van, es 10 fele keppen varialhato.
redrider70
Itt és ebben a formában nincs rá lehetőségem,hogy teljes részletességgel,ill. lelkesedéssel színt valljak.
Ha találkozunk,nagyon szívesen válaszolok,amire csak tudok ez ügyben.De egy biztos NEM bántam meg...sőt...
Zoli3210
Van konkret utvonal?
zöldi
Azt meséld, milyen a Ducati a bandit után:)
zöldi
A zakopane kor
zöldi
Ott szoktunk mi is aludni, gombokert
❮❮
❮
…
3701 / 3817
3700
3699
3698
3697
3696
3695
3694
3693
3692
…
❯
❯❯
:D
Ti honnét szoktatok rendelni "gyári" alkatrészeket emberi áron?
Naked GSF650 2006-hoz kellene kuplunk+fék kar, kormány markolat és végsúly, illetve benzin csapot a karburátorral összekötő cső+bilincsek!
Lehet magyar vagy külföldi oldal is!
Köszi srácok.
Ha találkozunk,nagyon szívesen válaszolok,amire csak tudok ez ügyben.De egy biztos NEM bántam meg...sőt...