Van amelyik elol a tanknal meg a hatuljan is ivelt,ez a legszelesebb,en is ezt hasznalom,van egy ilyen haromszog formaju ami keskenyebb ulesre valo,van teglalap alaku a hatso ulesre. Siman szajjal felfujhato,sok kiserletezes utan ugy a legkenyelmesebb,hogy szinte laposra le van engedve,de pont akkor simul a farpofakra. Amit meg kell benne szokni,hogy billensz az ulesben,de ha fogod combbal a tankot eszre sem veszed,cserebe konnyu oldalra is kimozdulni ha ugy hozza a kanyar ive. Mar ultem par csinaltatott meg zseles stb motorulesen,de ez mindent visz eddig,mintha egy plussz rugostag simitana a hatso futo felol erkezo lokeseket,egyebkent lehet kapni ilyen betettel szovetes uloparnat,oregek,felfekvesesek hasznaljak.
Nekem is furdalja az oldalamat,h milyen a 750x.
A versys elott erosen elgondolkodtam rajta,de a felso fordulatszam hianya eltantoritott.....pedig integraval lattam menni a digokat,van abban lendulet 130-140-ig,kozepsztender leveve az idomon fordulnak.....
Az egy jo motor,nekem tetszett mikor probaltam,a nagy elso kerek sem zavart,picit tobb szelvedelem kellene ra,meg vmi kipufogo mert a gyarival konzervdoboz hangja van.
Rugostag.......dolomitokban probaltam mt09-et,jo kis merges blokk,fek is jo,az elso futo picit puha,a hatso meg egy fos.......mondtam a tulajnak,hogy ez jo motor neked,de nem nekem.....a versysrol alig birtam leimadkozni,kenyelemben,konnyeden tudta tartani a tempot a 09 mogott,pedig nem sporoltam el a gazt a yamahan......a kovetkezo sokk a benzinkuton erte......elete alma volt a 09......javasoltam,hogy ertekelje at a dolgot es ha ragaszkodik a naked vonalhoz,probaljon ki egy street triplet.
Transalp vagy esetleg versys is lehet,seggparna alad es minosegi lesz a komfortod.
Ilyet hasznalok,mintha egy plusz rugostag lenne hatul. https://www.rider13.hu/termek/...
Az a baj, az az emelés döglött lóba az aranyfog :) Nekem is meg van emelve, meg hátrébb van húzva, kb egyenesen ülök rajta, nekem így jön be.
Aztán a múltkor kölcsönkaptam egy 1150gs-t egy napra. Leraktam visszaültem az enyémre:D
-Ezen meg miért van ilyen rohad alacsony kormány????
https://www.eternus.hu/vers/116