Tudom, ismerem a srácot annó vásároltam tőle dolgokat. De nem én veszem, hanem valaki. Ez kb olyan mintha téged győrködnélek, hogy azt vedd ami kívül esik az általad meghatározott paraméterkörön...
Annak a vasnak van gazdája. Mindenből a legjobbat kapta, ő szerelte végig. Egyébként volt a neten - talán a totalbike-on - egy használtteszt, bár az már az injektorossal, hogy 100 valahány ezer km után szétkapták a motort és méregették a kopást. Gyakorlatilag minden érték gyári értéken volt. Ezek a blokkok eléggé vissza vannak véve, a lehetséges teljesítményüknek alig több mint a felére, ezért nem igazán mennek tönkre. Én legalábbis még nem hallottam normálisan karbantartott gépről, ami megkotlott volna. Ettől persze még nyilván lehet, de nagyon nem jellemző.
zöldi kolléga mostanában árulja az 1200-es naked-jét. Az teljesen jó erre a célra, 1M alatt van, kifogástalan műszaki állapotban, bátran ajánlható. Esetleg vedd fel vele a kapcsolatot. Itt van alább 3 poszttal.
ismerosom motorvásárláson gondolkodik (2 személyel is időnként túrázna 2-3 napra). Anyagi korlátok miatt csak a kis bandit fér bele (nem találtunk 1250-est, az 1200-esek meg elég régiek vagy sokat futottak). A gsf 650 már vállalható erre?
Tudom nagy bandit, de 1 M Ft alatt és ne legyen 12-13 évnél idősebb (kb bevallottan 50.000 km) nem nagy a kinálat.
Több helyen olvastam, azzal védekeznek, hogy ezzel előzik meg, hogy kezdők a túl erős fékhatás miatt "elfékezzék" az első kereket,
aki meg haladó, az úgyis tesz bele normális betétet. De tisztán emlékszem a 2006-os hollós tesztnapra, a 600as gixer első fékétől
majd átestem a kormányon, az ezres meg olyan szoszo volt.
Azt mondják még gixer fékje is sokkal szarabb, mint az egyéb gyártók hasonló kategóriás motorjaié. Amit nem is értek. Nem hinném, hogy a suzuki ne tudna venni valami normális féket valamelyik neves gyártótól..?!
Az a fék még jó betéttel is "véleményes" lesz. Nekem új kora óta megvan, a gyári betéttel pl olyan megállni, mintha villamost akarnál megállítani úgy, hogy fakockát szorítasz a sínhez.
A szinter betéttel nagyságrendekkel jobb a helyzet, de csak a gyárihoz képest. Mert az a baj, hogy jó arc haverok néha odaadják a gépet, vagy csak tmk után kipróbálok egyet.....és hát pl fzs600/fjr/bármilyen BMW után meghúzni a bandit fékjét....a sírás kerülget.
Így kell ezt, éljenek a gondos gazdák!
Brembo SA vagy SC betét lesz a nyerő. Meg fém fékcső sem árt. :D A Martin dob jó ötlet,
kapsz hozzá műbizonylatot is, igaz olaszt :)
Szép napot
Nem vagyok a fékhatásommal elégedett így gondolkodok azon , hogy vagy a fékcsöveket cserélném le fémhálósra vagy a fékbetéteimet .Most EBC betétek vannak benne
A kipufogót is szeretném cserélni úgy is el akarom vinni karbi szinkronra .Martin dobot néztem ki
Ha lenne valakinek tapasztalat a fent említett dolgokkal kapcsolatban kérem ne tartsa magában
További szép napot
ismerosom motorvásárláson gondolkodik (2 személyel is időnként túrázna 2-3 napra). Anyagi korlátok miatt csak a kis bandit fér bele (nem találtunk 1250-est, az 1200-esek meg elég régiek vagy sokat futottak). A gsf 650 már vállalható erre?
Tudom nagy bandit, de 1 M Ft alatt és ne legyen 12-13 évnél idősebb (kb bevallottan 50.000 km) nem nagy a kinálat.
Vagy felejtse el a kicsit erre a célra?
aki meg haladó, az úgyis tesz bele normális betétet. De tisztán emlékszem a 2006-os hollós tesztnapra, a 600as gixer első fékétől
majd átestem a kormányon, az ezres meg olyan szoszo volt.
A szinter betéttel nagyságrendekkel jobb a helyzet, de csak a gyárihoz képest. Mert az a baj, hogy jó arc haverok néha odaadják a gépet, vagy csak tmk után kipróbálok egyet.....és hát pl fzs600/fjr/bármilyen BMW után meghúzni a bandit fékjét....a sírás kerülget.
Lehet már esedékes?
Brembo SA vagy SC betét lesz a nyerő. Meg fém fékcső sem árt. :D A Martin dob jó ötlet,
kapsz hozzá műbizonylatot is, igaz olaszt :)
Nem vagyok a fékhatásommal elégedett így gondolkodok azon , hogy vagy a fékcsöveket cserélném le fémhálósra vagy a fékbetéteimet .Most EBC betétek vannak benne
A kipufogót is szeretném cserélni úgy is el akarom vinni karbi szinkronra .Martin dobot néztem ki
Ha lenne valakinek tapasztalat a fent említett dolgokkal kapcsolatban kérem ne tartsa magában
További szép napot
Bár a rusnya első minta még mindig nem jön be.