Sziasztok . Most vettem egy 600 As Banditot , a problémám az hogy nem ugrik vissza angazkar ha elengedem azt . Mi lehet a probléma hogy lehet még javítani ,esetleg fehérvàron tud valaki szerelőt? Előre is kösz a segítséget
minek ? nálunk még hó se esett vagyis de de el is olvadt ... ez a tél is olyan amien bezzeg tavaly vigyázni kellett hogy brunyál az ember nehogy jégcsap fagyjon a bránerre.... a pincerájdert akarom csónakosra alakítani hogy tudjam vinni a fiaimat mostmár elmúltak 1 évesek kell szokják csak legyen kis időm tele vagyok melóval
18mm-es húzott acél lett a befutó.Először 20-ast akartam,de nagyon szar volt a 20-as átmérőjű gyárra.Kellett az a kétmili játék hogy rendesen mindenhol felfeküdjön.
Asszem én csináltam robira de többet nem próbálom,a fej nagyobb átmérőjű kerékhez passzol.
Hajlott a műanyag mint állat.
Zoli, fejben van neked, hogy a gumizódnak milyen átmérőjű a függőleges tengelye? (meg kéne mondanim, egy 6302-es csapágyú kerék rámegy-e, 15mm a belső átmérője.)
Asszem én csináltam robira de többet nem próbálom,a fej nagyobb átmérőjű kerékhez passzol.
Hajlott a műanyag mint állat.