Ja, ja.
Eladtam, tegnap elment, de nagyon jó helyre került.
Véget ért egy korszak, de bitang egy jószág ez a motor!
Szelídebb vizek felé evezek, és igazából az utóbbi 1-2 évben már nem igazán használtam ki a mocit....
Fejidom után érdeklődnék.
(robynho@freemail.hu) köszönöm előre is a képeket, árajánlatokat és a vételhez szükséges információkat, hogy esetlegesen kinél érdeklődjek vagy kinél találnék..!
érdekes, hogy egy Pirelli Supercorsa van rajta hátul,elöl felismerhetetlen.A gyári gumi 6-8000-et bírt, ez alapján vagy a gumit mentették róla le, vagy nem valós a km. De élőben is látni kéne.
160-180-as tempó kényelmesen tartható vele hosszú távon, de a Kecskemét-Veszprém szakasz két tankolással, ellenszélben, SIETŐSEN nagyon fárasztó...
Mindez a 192-es magasságomhoz, plexivel...
Köszönöm az Infókat. Sajnos elvitték előlem amit kinéztem:( 2009-es 6200km enyhe karcokkal bal oldalt 1,3m Ft. Így sajnos majd csak ősszel vagy tavasszal lesz újra aktuális! Amint eladtam a szeretett 11-es olajosomat és szereztem egy kis lóvét plusszba! Kényelmes utazó tempót esetleg meg tudnátok saccolni, mert gondolom itt szélvédelemről nem igazán beszélhetünk.
Alpesi túratempóban 5,2 is elég lehet, de 10 fölötti benzin csak pályán tartósan 200 felett, ill. rugdosva etethető meg Vele.
Állandó két személlyel, Igen vegyesen használva a 6,5 általában elég...
Kezességre, abszolút használható mindéég minden körülmények között...
Egy seggel olyan 700-900 kilóméter kényelmesen levezethető rajta.
DE amire muszáj figyelni, hogy a hátsó gumi kopását folyamatosan ellenőrizni kell, mert az fogyogat rendesen...
Azon kívül nagy gondja nem vagyon...
Sok sikert a vásárláshoz!
kezesbárány, ha a gázt ésszel ráncigálod.
7000nél megjön az ereje, de az is is inkább élvezet, mint gáz.
baja szerintem nincs, a futómű egy álom.
fogy 6-12 l.
Sziasztok!
Most agyalgatok B-King vásárlásban és kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Fogyasztás, mi az a max. tempó ami még hosszútávon kényelmes, mennyire kezes (van-e benne egy "picsán rúgás" vagy egyenletesen húz). Hosszú távon mennyire kényelmes, túrázásra mennyire alkalmas?
Vannak-e valamilyen esetleges jellemző hibái? mire kell nála odafigyelni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
meglátjuk, hogy alakul... a vége úgyis egy csopper lesz majd:)
csütörtökig vagyok , aztán tengerre szállok
Eladtam, tegnap elment, de nagyon jó helyre került.
Véget ért egy korszak, de bitang egy jószág ez a motor!
Szelídebb vizek felé evezek, és igazából az utóbbi 1-2 évben már nem igazán használtam ki a mocit....
Fejidom után érdeklődnék.
(robynho@freemail.hu) köszönöm előre is a képeket, árajánlatokat és a vételhez szükséges információkat, hogy esetlegesen kinél érdeklődjek vagy kinél találnék..!
HÁHOGY?!
Mindez a 192-es magasságomhoz, plexivel...
nekem autópályán 200nál csak 8l. ennyi volt a hringen is egyébként....
Állandó két személlyel, Igen vegyesen használva a 6,5 általában elég...
Kezességre, abszolút használható mindéég minden körülmények között...
Egy seggel olyan 700-900 kilóméter kényelmesen levezethető rajta.
DE amire muszáj figyelni, hogy a hátsó gumi kopását folyamatosan ellenőrizni kell, mert az fogyogat rendesen...
Azon kívül nagy gondja nem vagyon...
Sok sikert a vásárláshoz!
7000nél megjön az ereje, de az is is inkább élvezet, mint gáz.
baja szerintem nincs, a futómű egy álom.
fogy 6-12 l.
Most agyalgatok B-King vásárlásban és kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Fogyasztás, mi az a max. tempó ami még hosszútávon kényelmes, mennyire kezes (van-e benne egy "picsán rúgás" vagy egyenletesen húz). Hosszú távon mennyire kényelmes, túrázásra mennyire alkalmas?
Vannak-e valamilyen esetleges jellemző hibái? mire kell nála odafigyelni?
Válaszotokat előre is köszönöm!