Ferodo országútit tudok 8600ft , mínusz unixos kedvezményem. Kb 5-7ropira jön ki.(nem tudom ferodóra mennyit kapok). Ha nem lesz jobb ajánlatod, akkor bemegyek személyesen, és utánakérdezek, mert lehet hogy nem csak országútit forgalmaznak, de a webshopba csak az van.Hali
Sziasztok!
B-King potenciális vásárló lennék,és ki szeretném kérni a véleményetek, illetve esetleg ki mit tud a jelenleg hirdetett motorokról?
http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/motor/SC2ZW2KHP1
QMUKJH643IHD26OWUGQQP05IF03HQELZHLHD6API7E5GQKZ9Z9MR003DGPZAAF95KAG97IJ
63Y3QH57C9I5160OQ7A4KFAHGFZAGLC936ZMFMCGA326R83LCDMG60D47A88PDCUGA/page
1
Legolcsóbbat, illetve legdrágábbat vegyük ki,azokról van infóm.
Cél Mo-i,1.tulaj, kevés kilométer, lehetőleg sérülésmentes állapot. Ezek közül valaki tud mit, minden infót köszönök előre is.
Széles utat!
megkoptak a szegecsek,általában a jobb oldalal kezdi,lötyögni fog egyre jobban és recsegő hangja lesz,le esni nem tud,hogy veszélyes e azt nem tudom,mert nekem is igy volt (gsx-r-en)megtudják javitani,központos préseléssel,de ha nem sikerül akkor rázni fog fékezésnél,tehát uj lesz belőle
A kérdésedre sajnos nem tudom a választ,de szerintem kérdezz meg egy szerelöt vagy mutasd meg valkinek aki ért hozzá,mert mire itt megkapod a választ vége lessz a szezonnak ,
megint kérdezek. az jobb oldali féktárcsámon azt vettem észre, hogy a külső része, amit fog a fékbetét, az el tud mozdulni 2-3 mm-t tengelyirányba a belső tárcsához képest, ami ugye a felnihez van rögzítve. a bal oldalinak semmi baja.
Bocsi, ha nem voltam egyértelmű, arra az övre gondoltam, amit a vezető felcsatol, az utas meg kapaszkodik az övön lévő fülekbe.Valahol kallódik egy neked.
B-kingre tudtok ajánlani plexit?
Honnan milyet érdemes venni?
Széles utat!