Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

á oda már nem adom ,azok a lóvéra mennek ....viccet félre téve erre már nem volt idő de,a promotonál Zsóti megszerxtette,kenny-vágja a berget
Sanya Mattyihoffenben bórözik a blokkodat?
Én már régen elhoztamvolna Zéé gépét,ezt meg rakja össze magának ...ha holnap nem írok akkor biztos elolvasta és elvágta az inyternyet zinórjaimat
az elsó elkopott
a másodikat szétnyírbálták a mentősök
a harmadikat kölcsönadtam egy barátomnak sajnálatos módon abba halt meg egy balesetben
a negyedik szétkopott a sok csúszástól
az ötödik még csak egy csuszáson van túl
Ezeket a ruhákat mennyi idő illetva hány km alatt koptattad el?
Soknak tűnnek! Vagy csak hamar kopnak.
Basszus basszus, az lehet jo rám
Legjobban egy 2 részes bör ruha lenne a legjobb.
De kabátom van..bár az is kordura, de full protektoros.
Hanyas...hát, egybe ruhánál 48as kell, de nadrág passz. 170cm 65kg...bár ebböl vagy megállapitod vagy nem
Tudsz vmilyet Te is?
nabdazdmeg még mindig nincs kész a gépem
nem,csak ott nagyon bő a ruha...de ugye használt ruha,szóval nem "rám" alkalmazkodott.
Vifil forint?
Nagy a valagad?
...ezt Terry is tudja
Na,nekem is elkékült a vas,igaz holnap délelött még vasalnak rajta 1 picit, osztán gyüvök
nekem a seggemnél vannak gondok..hasnál jó vagyok,ha van rajtam gerinc proti(alig fér be a proti amúgy)
Karban-lábban nekem is rövid kicsit az 50-es, de azt a kesztyű meg a csizma úgyis eltakarja, szal leszarom...de még ez is bő kicsit hasban, akkor egy számmal nagyobb már simán lobogna rajtam...
nem férek el az 50esben hosszú a karom...180 centi vagyok és 60egynéhány kg
Neked minek 52-es? Még nekem is bő hasban az 50-es Te meg simán kisebb vagy nálam!
meg van minden...csak Zozinak van sok más dolga
Szia.Inkább a motorodhoz vegyél "ajándékot"=alkatrészt Na mivan idén már nem motorozol
nekem is 52es kell pedig ennyiért ajándék.
oké
mi dél és 1 között érünk oda... (ha az idő engedi.... )
köszi. 52-es kell a magasságom miatt (183 canti)
a szívem abba az irányba húz, hidd el.....
A motor kész ready to race

Ha sz idő holnap engedi
ne kiabáld el, menjél vásároljál ezerrel ahogy megbeszéltük!