Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó a fórum! olyan mint egy tele regény van itt minden:
ármány, szerelem, ismeret terjesztés, élménybeszámóló a hétvégéről, bisznisz, képek, videok

engem nagyon szorakosztat plusz kapok egy csomó infót, Szuper!

ármány, szerelem, ismeret terjesztés, élménybeszámóló a hétvégéről, bisznisz, képek, videok

Felesleges erőlködés volt, ne olvasd vissza. Ha ekkora energiát fektettek volna szexbe, a csajaik szemei szívecskéket szórnának 24/7-ben...
Sziasztok!
Már megint mennyit írtatok
gondolkoztam vagy fél percig ezen a 3.14 en mig meglett
3.14csába, be kell mennem az egyetemre mert jönnek valami fritzek, szép délutánt nektek.
ez aztán a tájékosztatás! köszönet!
egy ilyen vas jó lenne!
csak előszőr bankot kell robbantani
Te most hadne én mondjam el neked adatok alapján mennyire futtatad az elözö motorodat,majd szenvedtél a husky adatokkal és mennyire jó az(is)...majd lett belöle 1KTM (papirhibásan )Te hasonlitgatsz különbözö tipusokat igaz csak évjárat és ár alapján....De tényleg nemismerlek ..
Lassan váltani kéne SuperBunyo fórumra a nevet
Én sem az alapján veszek,hanem hogy hogyan tetszik amikor kipróbálom.
"Értetlen ember vagy sokszor azt sem tudod miröl beszélsz"na ez az ami nem igaz rám,mindig tudom miről beszélek.
Látszik hogy nem ismersz engem.
És én nem mondom hogy hülye aki nem ért velem 1et,nem én kezdtem el és gúnyolódni,ezt azért ne felejtsd el.
De te egy követ fújsz vele úgy hogy tök mindegy mit is mondok.
Tegnap más meg nekem adott igazat akkor szerinted meg szerinte is bisztos rosszul csinálja ő is a dolgokat.
ne szúrjátok már el ezt a jó kis fórumot ilyen értelmetlen vitákkal!
"supermoto"-zunk inkább!
Te engem ne sajnáljál föleg mert más világban élek mint te(+mert rendben van a tkönyv+forgalmim )nem az adatok/trendi alapján veszek motort ...Végszó:Te nagyon körülményes/értetlen ember vagy sokszor aztsem tudod miröl beszélsz ,de oké mindenki aki nemért 1et veled az hülye ..igy jólesz Kikapcs!
én is így látom....
nem az a paraszt, aki traktorral megy diszkóba, hanem, aki rajta hagyja az ekét is.....
jo motor a sherco az biztos!
Én nem fogadom el?
Ember ő baszogat engem hogy milyen vagyok mert máskép látom a dolgokat.
Én megértettem az ő alláspontját,miért nem adja annyiért.
De ő nem az enyémet,és hülye vagyok szerinte mert alkudok az árból amennyit csak lehet.
Ha te is így gondolod hogy ez rossz dolog akkor téged is csak sajnálni tudlak.
De mindegy aki saját maga ellensége az vessen magára.
Az hogy úgy szóltam hozzá talán már nem volt véletlen,ennyi erről.
Ha itt valaki kicsikét is másképp gondolkodik és másképp áll hozzá a dolgokhoz az egyből le van szólva,meg hülye ugye?
Témát befejeztem,remélem ti is.
Pedig nem hiszem hogy rosszabúl csinálnám a dolgokat mint más,csak másképp.
lehet hogy nem hazai cuccok tömkelegéből áll de magyar srác a desinger
Mert nemfogadod el más véleményét +le pöcsözöd,igen többen is csipkelődnek/beszolnak neked(is) de nem sértően ..röviden ennyi
Miért is,ezt fejtd már ki nekem.
Mert nem egyezik a véleményünk ezért én vagyok a hülye és csesztetni kell?
Semmi gond,de azért valamire ad egy alapot hogy mire számíthat a vásárló nem?
De ez akkor érvényes csak ha van viszonyítási alapja másik mocihoz amivel ment és ismeri a detailst.
Azért mert olyan mint az ikaruszunk...mindig nagyokat álmodunk aztán saját kardunkba dölünk
ja, mondjuk ezt is néztem, teljesen okésság, abszolút szerelem! és ami árat írtak hozzá a cikbben az egyenesen botrány jó!