Tőled,miért is?
Azért mert te megsértődtél azon hogy nekem milyen az álláspontom,azt beszólogatsz nekem.
Na ne hogy már öcsém azért kinek képezeled te magad,vegyél már vissza.
Az importőr nagyon minőségi munkát véget, szerintem az árúja sem rossz. A Magyar piac az ami gyenge, itt nem tudsz bevezetni egy új márkát, mert az emberek felfogása teljesen más. Bár az árképzés nekem nem egészen szimpatikus. Viszont ha megnézünk egy Gas Gas motort most, már lassan KTM árban adják...
Az itthoni motorosokra nagyon is jellemző falka szellem, ezért vannak narancs, piros, kék, zöld, sárga foltok az ország különböző részein.
De ez az egész átalakulóban van. Pl Olaszországban már nagyon elterjedtek a kínai robogók, amit szerintem pár évvel ezelőtt senki nem gondolt volna.
Van hozzá minden és kurvára olcsóbb mint egy Aprilia mondjuk.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy vegyünk kínai tömeg cikket, de egy minőségi cuccokból összerakott új márka is lehet jó.
A jövő példája lehet a feltámadt Danuvia, bár nem teljesen értem a koncepciót, de a két modelljük ígéretes.
Ezek is a Sherco blokkjaival készülnek.
http://www.hasznaltauto.hu/1485557_sherco_4.5_2007 Ez az övé.
Ne haragudj elírtam az évjáratot. 2007-es. De jóval kedvezőbb áron megkapod, mint ahogyan itt szerepel. Itt eléred a srácot
Az az 5 kereskedés ami van...hát francse tudja Az biztos nemsokat adtak el belölük valszeg mert nem ismerik,és/vagy nem biznak ezekben a márkákban...kb mint a TM....
A Sherco ténylg nagyon szép motor és a gyár indít csapatot a supermoto vb-n is.
Én próbáltam az enduró változatát nagyon erősnek tűnt, jó alkatrészekből van összerakva de kérdéses a megbízhatósága meg az alkatrész ellátottsága.
mint megkértelek az előbb is, hogy szépen, én nem seggfejeztelek, nem hülyéztelek, nem pöcsfejeztelek.
De ez ovis dolog, amiből még nem nőttél ki, mint az okoskodásod is.
De gazdagok a lelki szegények.
Eléggé értékvesztettek a hszeid szerintem linkkirály.
Jó lenne hanyagólnál már mert rohattúl televan a tököm veled pöcsfej!
Az hogy te olyan hülye vagy hogy amit mondanak árat azért hozod az a te problámád.
Az hogy én meg alkudok amit lehet az téged ne érdekeljen seggfej.
Én bízom benne hogy sikerül csinálniuk jó motorokat.
Azért mert te megsértődtél azon hogy nekem milyen az álláspontom,azt beszólogatsz nekem.
Na ne hogy már öcsém azért kinek képezeled te magad,vegyél már vissza.
Te mekkora egy ...................!
Tudod mit felejts el engem meg én is téged te túl okos ember.
Én itt befejeztem!
A motor piaccal kapcsolatba igazad van!
Az itthoni motorosokra nagyon is jellemző falka szellem, ezért vannak narancs, piros, kék, zöld, sárga foltok az ország különböző részein.
De ez az egész átalakulóban van. Pl Olaszországban már nagyon elterjedtek a kínai robogók, amit szerintem pár évvel ezelőtt senki nem gondolt volna.
Van hozzá minden és kurvára olcsóbb mint egy Aprilia mondjuk.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy vegyünk kínai tömeg cikket, de egy minőségi cuccokból összerakott új márka is lehet jó.
A jövő példája lehet a feltámadt Danuvia, bár nem teljesen értem a koncepciót, de a két modelljük ígéretes.
Ezek is a Sherco blokkjaival készülnek.
A képek forrása: totalbike.hu
Ne haragudj elírtam az évjáratot. 2007-es. De jóval kedvezőbb áron megkapod, mint ahogyan itt szerepel.
Itt eléred a srácot
Én próbáltam az enduró változatát nagyon erősnek tűnt, jó alkatrészekből van összerakva de kérdéses a megbízhatósága meg az alkatrész ellátottsága.
Salamoni bölcs döntés!
lehet az egy 450-esnek mondott 50-es is, végülis akkor én is csak egy számot néztem el.
http://www.hasznaltauto.hu/1350350_sherco_4.5i_2006
Én értem mind kettőtök álláspontját és szerintem más is!
P&L&H
De ez ovis dolog, amiből még nem nőttél ki, mint az okoskodásod is.
De gazdagok a lelki szegények.
Eléggé értékvesztettek a hszeid szerintem linkkirály.
Az hogy te olyan hülye vagy hogy amit mondanak árat azért hozod az a te problámád.
Az hogy én meg alkudok amit lehet az téged ne érdekeljen seggfej.