értem. a visontai pályán tényleg sokat lehet tanulni. ha jól tudom most mennétek először?
Más.
A héten már talán lesz időm levinni hozzátok az 525-öt. Jó lenne ha megdobogtatná valaki szivét végre... Zoli azt mondta nem gond az sem ha este viszem. De elötte úgyis csörgök...
Hát a Zoli gondolkodott ezen a versenyen, hogy elindul, mivel a motomaxosról csúnyán lemaradt , de még igazán nem döntötte el. Én viszont szeretnék lemenni visontára gyakorolni( Anita szerint ott fogok igazán tanulni). A jővőhét vége és az utána következő a nyaralás miatt kiesik, ugyhogy így legközlelebb csak 3hét múlva ülnék motoron . Ezzel most azt akartam mondani, hogy nem tudom mi lesz velünk a hétvégén
...a Te problémád az én problémám is, a Te barátnőd az én barátnőm is.....
Nézőként is és indulóként is: Elindulunk, aztán csak nézünk, hogy ránkvernek...
Hát szerintem 52-54, de ahány bőrruha, annyiféle méretezés . Fel kellene próbálnod egy párat. Csak hogy tudjál viszonyítani a Zoli 168/67 és neki a berik bőrruhája 48-as, amit láttál rajta.
Hát a párom sokáig casrtol rs 4T használt (450 EXC), neki nem volt vele semmi gondja. Aztán motorexet tett bele Power Synt 10w60, de kipróbálta a motulnak a 7100 10w40 is. A motul ugyanannyi üzemóra alatt szinte áttetsző maradt, míg a motorex teljesen "elhasználódott". Viszont a motult elég rendesen csipegette a motor, így visszatért a jól bevált motorexhez.
Ez most autó vagy vonat?