Sziasztok!
Kissé megkésve írok, de nagyon jó volt a múlt hétvégi Supermoto nap Kakucson!
Örülök, hogy sikerült megismerkednem jópár emberrel innen a fórumról (is), és már nemcsak virtuálisan ismerjük egymást!
Külön köszönet Andidrz-nek, law-nak, és g74-nek a fotókért!
Balu: itt vannak a képek, amiket ígértem!
Nekem ez volt az első alkalom, hogy pályán motoroztam, versenyeztem ööö... időre mentem
az "amatőrök" között, de nagyon élveztem!
A jövőben remélem egyre többen gyűlünk össze hasonló alkalmakon
Ö szóval megnéztem,hol kopik a csimma.(nekem a sarkának a külső élei főként.) Az egyiket úgy csináltam meg,hogy csak lapot tettem és süllyesztett fejű csavarok fogják a talpra.A másikat is így + felhajtottam a lemezt a sarkánál. Próba majd kiderül melyik a jobb megoldás.Holnap lesz kép ha kell.
nekem a kis fulek nem valtak be. pont ott kopik el a vas eloszor, ahol az oldalso fulek hajlitasa van a talphoz kepest, es ilyenkor jol el lehet hagyni a komplett vasat. csak a talpra szoktam rogziteni sullyesztett feju csavarokkal, es sok lyukat furok a lemezbe, mert ha kopik igy csak kintebb teszem.
fotom nincs rola, de ha nem ertheto holnap tok csinalni.
jo lett?nekem is kopik az a bajom
küldessz képet rola?valamit összekell hoznom.
ráadásul nem lehet cserélni az enyém talpát.alpinestars tech 3.szoval gáz lenne ha elkopna
Kissé megkésve írok, de nagyon jó volt a múlt hétvégi Supermoto nap Kakucson!
Örülök, hogy sikerült megismerkednem jópár emberrel innen a fórumról (is), és már nemcsak virtuálisan ismerjük egymást!
Külön köszönet Andidrz-nek, law-nak, és g74-nek a fotókért!
Balu: itt vannak a képek, amiket ígértem!
Nekem ez volt az első alkalom, hogy pályán motoroztam, versenyeztem ööö... időre mentem
az "amatőrök" között, de nagyon élveztem!
A jövőben remélem egyre többen gyűlünk össze hasonló alkalmakon