Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"ez most bebaszta nálam a kaput!"
szia Beby!
ha most randit kérsz tőlem hétvégére, abba sajnos nem mehetek bele. nekem barátnőm van....

vasárnap Kakucs.
Bőrruhából kicsit gyér a választék van két új bőrruha nálam mind a kettő Arlen Ness, az egyik egy púpos overal fekete kevés pirossal, de 56-os, a másik kétrészes fekete/fehét/kék 58-as. Mindegyik 95000.-. És van egy használt Vanucci fekete/piros bőrkabát 50-es méretben meg egy streetfighter fekete bőrgatya, ezért a srác 50-et kér. Sajna most csak ezek vannak
Eddig Ipone volt benne és most ki akarom próbálni motorexet.
Mondjuk nem hiszem hogy bérmilyen különbség lesz a kettő között
valami térd-könyök stb. védős bőr ruha, egyberészes vagy inkább kétrészes.
De igen. Van egy pár cordura kabátom és nadrágom, túracsizmám, bőrruha. Pontosan mi az ami érdekelne?
Ha a motorex-el nem volt bajod, miért változtatnál?
Egyébként használt cuccokkal nem foglalkoztok?
Igazán nincs mit
Ez zsír Hétvége?
Progrip! Bacccus...a térdvédő meg Polisport...Köszönöm
Progrip neopren kesztyűt vettél
Nincs ebben tapasztalatom, én a kis CR-hez mindenhova Castrolokat használok, holott Repsol a gyári, de kiváló a Castrol...
Gondoltam hogy vmi ilyesmire számíthatok ezért is marad a motorex
Castrol-t azt én sem ajánlom, többünknek voltak vele rossz tapasztalatai (több motormárkával is)!
Kiszáll a helyszínre a Berg Special Commando, és hajnalban a vár fokán felpofoznak.
ez most bebaszta nálam a kaput!
nem normálisak az tuti!
Sziasztok!
azt mondták hogy a bergbe csak ipone, motorex vagy motul olajat rakjak, na most mi történik h nem ezeket hanem mondjuk castrolt vgy mást rakok bele?
Valóben lehet egy viszonyítási alap, ez tény...csak nálad ez néha már kicsit túlzásokba csap át, az ilyet meg a hozzám hasonló genyák szeretik kihasználni
zsír
Beb-től vettem. Égő, de most nem jut eszembe, milyen...
Marha kényelmes, izzadságszívó. Meg szép...meg öt ujjas...öööö...
Helló Mindenkinek!
Egy egyszerű kérdésem lenne,milyen méretű sisak (Cross) szükséges az én fejemre? (55cm fejátmérővel)