cr 125 blokkos husqvarna sm 125 2002-ről vélemények? üzemben tartásra lenék kíváncsi, megbízhatóságra. Tudom üzemórásak csak körülbelül mire számíthatok?
Sziasztok! Tud valaki segíteni? Suzuki dr 650se motoromhoz szeretnék supermoto szettet, de fogalmam sincs melyik motorét lehetne belerakni? Ha van valakinek 650SE- vel tapasztalata, tanácsa azt megköszönném! Zsolt
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne akkor lenne eladó Akront SM felnim Bridgestone Sport touring gumikkal, vadonatúj, csomagolásból bontatlan 14:42es lánckerékkel.
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni,valaki talán tud....Vettem egy FTE Beringer radiális 4 dugós féket a 2003-as EXC-re.
Forgalmaz valaki adaptert,vagy valami kisipari módon kell megoldani?
Előre is köszönöm!
Aha ertem.ugy hallottam a goldfren eszegeti a tarcsat.nemto]m te hogy latod?
Lehet nezelodom meg.egyebkent ez a tipusszam nem csak a brakingre vonatkozik?
Mert lattam nemet ebayon is csak nemtudom az braking volt e vagy sem. Na koszi azert.
Helló Kawafef! Érdeklődnék az Rmz után, én voltam az első tulaja, én építettem. Sajnos el kellett adnom, de most visszavásárolnám. A blokkal voltak gondok, megoldódott e a probléma? Légyszíves válaszolj vagy egy elérhetőséget ossz meg velem. Előre is köszönöm.
Üdvözlettel Nyilas László#59
Hello
a rossz idojaras miatt ausztriaban rekedtem, a jovo 7en leszek normalis net kozeleben.
Berger.! Nem felejtettem a fekbeteteket csak ja beragadtam
koszi
Sziasztok! Eladtam az 2005-ös yz 450-emet, maradt néhány cucc.
Egyben nagyon olcsón adom 25000ft, ha valaki külön érdekel valami ajánljon érte egy összeget. A fórumot nagyon ritkán olvasom, emailben érdeklődjetek! A lánc 520-as O gyűrűs Bull 5 alkalommal használt supermoton így kb 45-ös hátsó lánckerékig elég a hossza. Ha kell megszámolom pontosan hány szemes. A kuplung lamellák állítólag újszerűek, ha érdekes megmérem a vastagságát. Új fék és kuplungkar, új telóharisnya. Gyári Renthal kormány, Twin Air légszűrő, és 28-as kormányra átalakító és kiemelő.
Az email-em: borsisanyi2@gmail. com
Ha valakit érdekelne akkor lenne eladó Akront SM felnim Bridgestone Sport touring gumikkal, vadonatúj, csomagolásból bontatlan 14:42es lánckerékkel.
Forgalmaz valaki adaptert,vagy valami kisipari módon kell megoldani?
Előre is köszönöm!
Vagy még mindig téli álom van?
Lehet nezelodom meg.egyebkent ez a tipusszam nem csak a brakingre vonatkozik?
Mert lattam nemet ebayon is csak nemtudom az braking volt e vagy sem. Na koszi azert.
Üdvözlettel Nyilas László#59
BRAKING
ra van irva egyebkent.
Koszi
BRAKING
ra van irva egyebkent.
Koszi
egy par kellene ha megoldhato
koszi
Megoldható..mennyire van szükséged?
Megoldhato hogy a jovo heten pesten talalkozzunk?
Megyek a kiallitasra igy elotte vagy utanna atvennem az arut
koszi
a rossz idojaras miatt ausztriaban rekedtem, a jovo 7en leszek normalis net kozeleben.
Berger.! Nem felejtettem a fekbeteteket csak ja beragadtam
koszi
Egyben nagyon olcsón adom 25000ft, ha valaki külön érdekel valami ajánljon érte egy összeget. A fórumot nagyon ritkán olvasom, emailben érdeklődjetek! A lánc 520-as O gyűrűs Bull 5 alkalommal használt supermoton így kb 45-ös hátsó lánckerékig elég a hossza. Ha kell megszámolom pontosan hány szemes. A kuplung lamellák állítólag újszerűek, ha érdekes megmérem a vastagságát. Új fék és kuplungkar, új telóharisnya. Gyári Renthal kormány, Twin Air légszűrő, és 28-as kormányra átalakító és kiemelő.
Az email-em: borsisanyi2@gmail. com
baszki telefonon van most csak netem, nem is latom szavakat mert nincs az oldalnak mobil felulete.jo lesz ha penteken irok?
Koszi
Én tudok ilyen acerbis sárvédőt, többféle színben is!
telefonos netem van most nem igazan latom. De 9,990 a par?
Kell egyebkent
koszi
És vifílkosztet?
Én tudok neked szerezni!
Üdv.