Ez általános hiba, mert az alsó villahidat csak 12 nm-rel szabad meghúzni. Sokan meghúzzák ezerrel, hogy nehogy kilazuljon, és ilyenkor elkezd benne szorulni a dugattyú...de nem azért, mert besüllyesztetted...
A telószárak, részlegesen összenyomott állapotban.
Természetesen nem úgy kell érteni hogy mint a beton és hogy onnantól se ki-se be, de kisebb, éles szélű hupliknál (utca, ugye) rendesen pattogott tőle az eleje.
Lehet nem is a szorulás, inkább a ragadás a jó szó rá.
Én tavaly úgy jártam hogy mikor beengedtük a telószárakat (~10 mm-t), egyszerűen elkezdett megszorulni az eleje. Mikor visszaállítottuk, meg kicsit letekertünk a hátsó rugó előfeszítéséből, egyből elkezdett működni
Ez pályától, és stílustól is függ. Minél jobban beengeded, annál jobban fordul, de romlik az egyenesfutási tulajdonsága. Szűk, kanyargós, kevés egyenest tartalmazó pályára jobban beengeded, a tempós, nyújtott kanyarokkal, hosszabb egyenesekkel bíró pályára, meg inkább az ellenkező irány a jó...
Helló
valaki tapasztalt megmondaná hogy mennyire "kell" beleengedni a telót a villabefogóba? tudom ez szubjektív de létezik talán egy aranyközépút.
köszi
Mi feltettük a 165ös dunlopot, a 16/63 michelint, és a 170es dunlopot is 4,25ös felnire. Az első 2 majdnem hibátlanul kezelhető volt, a 170es viszont már lapközeli helyzetben csúszkált.
Helló
Most 160-as van és így is lapos és széles. Létezik olyan hogy egy másik gumi nem ilyen lapos profilú?Lehet jobban járnék egy keskenyebb felnivel.
Köszi azért.
Természetesen nem úgy kell érteni hogy mint a beton és hogy onnantól se ki-se be, de kisebb, éles szélű hupliknál (utca, ugye) rendesen pattogott tőle az eleje.
Lehet nem is a szorulás, inkább a ragadás a jó szó rá.
-520 z ring lánc,fogaskerekek: első:14,17 hátsó:
-oldalidom,tanksapka,új elox narancs kormányvég
-szinte új brembo hátsó fékbetét,olajszűrő fedél 2db,fék rudazat,gyári ktm lábtartók
-gyári nyitott exc kipufogó rendszer szinte új,komplett polír leömlővel
-gyári ktm WP teleszkópok,allul fellül állíthatók
-gyári ktm brembo alsó-felső fék,szinte új +váll mentes első-hátsó féktárcsa
-gyári ktm magura kormány
tel:06706657560
valaki tapasztalt megmondaná hogy mennyire "kell" beleengedni a telót a villabefogóba? tudom ez szubjektív de létezik talán egy aranyközépút.
köszi
Ez mintás de versenygumi. 2 féle keménységben.
62650Ft
Nem keverendő az SP és a BSB változattal ami ugyan supercorsa de utcára van és kb fele ennyibe kerül
Sajna elég ritka. Ha valakinek van slick ebben a méretben,érdekel...
Most 160-as van és így is lapos és széles. Létezik olyan hogy egy másik gumi nem ilyen lapos profilú?Lehet jobban járnék egy keskenyebb felnivel.