Engem lehet érdekel, Nyírbogáton laksz? szoktam járni ki Máriapócsra pályázni, legközelebb 21.én megyek, esetleg előtte vagy utánna beugranék hozzád ha megadod majd a címed emailben, enyémet megtalálod az adatlapomon!
Hello DrzKovi, bocs, hogy így imeretlenül... Bár régebbi hozzászólásodban írtad, de kérdezném, hogy megvan még esetleg a tengely-bukógomba szetted? Ha igen, mennyi lenne az ára?
Szupermotósodom...
Üdv. Mindenkinek!
Eladó egy Spidi Evoluzione R 2 részes bőrruha 52-es méretben!(Narancs-Fehér-Fekete szinben) A ruha full protektoros. A nadrág derék részénél mindkét oldalon tenyérnyi csúszásnyom található,de nincs kiszakadva!A cipzárak tökéletesen működnek.
Posta megoldható. Ár:45.000ft
sziasztok! kérlek segítsetek! nem találok lánckereket a motoromhoz! most JTR822 van rajta, ami tök jó, de szeretnék 39 fogasat! és nincs... a motor gasgas fse 450 2003
Eladó gumik:
Dunlop 170/55 R17 950 2011 gyártású
Michelin vízes szett vadi új
Dunlop vízes hátsó használt
Maxxis Vízes első használt
Maxxis első slick kb 10 kör van benne (soft)
Engem lehet érdekel, Nyírbogáton laksz? szoktam járni ki Máriapócsra pályázni, legközelebb 21.én megyek, esetleg előtte vagy utánna beugranék hozzád ha megadod majd a címed emailben, enyémet megtalálod az adatlapomon!