Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Quad topicban hirdetett valaki, nézz be oda.
Szép jó napot mindenkinek

Segítség kellene hogy hol tudnék beszerezni digitális müszerfalat a DRZ-m re nem gyárira gondolok hanem valami univerzálisra

használt is jó. köszi mindenkinek
Hy!
Megvan még a képen látható michlen első gumma ?
hello ! lassan keszulodunk es irany Visonta
ki jon meg ?
Elmaradt a hétvégi OB és DT. Nincs jelenleg pályalicence a H.ringnek .
A Pályamotorosok miért hőzöngenek?
A "Pályamotorozás" topicban is megy az ágálás a MAMS ellen. El kellene menni a legközelebbi közgyűlésre, kellemetlen kérdésekkel jól felszerelve, mert ha most nem lesz összefogás, akkor lehúzhatjuk magunkat a rötyin.
Mondjuk ezt nem pont Neked címezem, ismerem az álláspontodat, ki is veséztük a témát !

Amúgy 69 motorost számoltam, úgyhogy voltunk vagy 80-90-en legalább
az fasza! , , , ,
undorító ez a rendszer...
Legközelebb hirdessétek meg úgy, hogy "nemverseny"...rohadjon meg a sok ingyenélő rohadék
A dunlop sm gumi mérete: KR 106 125/80 17; KR 108 170/55 17
A michelin sm gumi mérete? 120/70 17; 16/63 17

A gumik többnyire párban vannak, további info: giraffe64@freemail.hu
hello ! erdekelne hogy a hatso dunlop KR 108 Medium Hard mennyibe kerul ? koszi !
Hali! Mekkora a kr108 med-hard méretei? ill milyen árban van?
Volt ott még 1-2 új első gumi. paraméterei ill. ára?
köszi
Van 1-2 gumim eladó, a valakit érdekel...
Gurulás Egerben!

Szeptember 10. Eger Ady Endre utca, gesztenyés fasorban találkozó.
14.30! Az első rajt időpontja...

Felvonulás és a város szépségeinek megcsodálása :)))
EHHEZ MIT SZÓLTOK?
Zé! Te csak a siskaodat pucoltad, én július óta készültem az OB-ra, kiba..tam 200 rózsát, és nem csokor lett, hanem lufi...

Tisztelt Versenyzők és MAMS tagszervezetek! Sajnálattal értesítekmindenkit, hogy a 2011. szeptember 10-11. között a Hungaroringre tervezett Magyar Köztársaság Gyorsasági Motoros Bajnoksága apáIya licencének hiánya miatt elmarad.
A MAMS SportszabáIyzata kimondja hogy a gyorsasági szakágban kiírt élsport és kupa versenyek csak FIM vagy UEM licenccel rendelkező versenypályákon rendezhetők meg. Az UEM szakértője által elvégzett páIyalnspekció Í. év szeptember 6-án megtörtén! és az errőI szőIő jegyzőkönyv szerint a pálya nem alkalmas motorversenyek rendezésére.A hétvégi Verseny ezen sajnálatos okból kifolyólag elmarad. Az okozott kellemetlenségért ezllton is elnézéseteket,illetve megértéseteket kérjük. Reméljük, hogy az októberi futamokig a jegyzőkönyvben október 1"-2-ra kiírt verseny megtartható. jelzetthibák elhárítása megtörténik, és a2011. Budapesf 2011. szeptember 8. Tisztelettel: Zólyomi Andrea Főtitkár
Ja igy már ok! De gyári cuccot jol áraztuk be kinthez képest! Meg idehaza japo es ktm/berghez képest
Kétnapos lesz!
igaz husky-t nem vágom, de szerintem sokkal több bontott használt cucc van hozzá, egy rakás alkatrész egyezik adott évjáratú ktm-ével is, könnyebb hozzájutni bizonyos dolgokhoz - szerintem
amit meg újba kell megvenni az itt is, ott is drága pízé' megy...
Baromság!
szerintem próbáld meg, amilyen mákod van megfogod nyerni a pert .
ahogy nézem pályáznál vele, így ez exc-t enduro mivolta miatt kapásből kilőném
másik 2ből meg alkatrész ill. egyéb okokból egyértelműen berg
Üdv urak !
Nem nagyon mozgok otthon supermotoban ezért érdeklődnék.
Van pár típus amit kinéztem és ezek közül tudnék választani. Arra lennék kíváncsi vannak e valamilyen típushibák vagy jelenségek , esetleg egyedi problémák ezekkel a vasakkal .
Husqvarna sm510r , KTM 525 exc , Husaberg fs 650
Köszönöm
Visontára mi is készülünk,vasárnap!
Nah most akkor hétvégén ki merre hova mikor?!