A "Pályamotorozás" topicban is megy az ágálás a MAMS ellen. El kellene menni a legközelebbi közgyűlésre, kellemetlen kérdésekkel jól felszerelve, mert ha most nem lesz összefogás, akkor lehúzhatjuk magunkat a rötyin.
Mondjuk ezt nem pont Neked címezem, ismerem az álláspontodat, ki is veséztük a témát !
Amúgy 69 motorost számoltam, úgyhogy voltunk vagy 80-90-en legalább
EHHEZ MIT SZÓLTOK?
Zé! Te csak a siskaodat pucoltad, én július óta készültem az OB-ra, kiba..tam 200 rózsát, és nem csokor lett, hanem lufi...
Tisztelt Versenyzők és MAMS tagszervezetek! Sajnálattal értesítekmindenkit, hogy a 2011. szeptember 10-11. között a Hungaroringre tervezett Magyar Köztársaság Gyorsasági Motoros Bajnoksága apáIya licencének hiánya miatt elmarad.
A MAMS SportszabáIyzata kimondja hogy a gyorsasági szakágban kiírt élsport és kupa versenyek csak FIM vagy UEM licenccel rendelkező versenypályákon rendezhetők meg. Az UEM szakértője által elvégzett páIyalnspekció Í. év szeptember 6-án megtörtén! és az errőI szőIő jegyzőkönyv szerint a pálya nem alkalmas motorversenyek rendezésére.A hétvégi Verseny ezen sajnálatos okból kifolyólag elmarad. Az okozott kellemetlenségért ezllton is elnézéseteket,illetve megértéseteket kérjük. Reméljük, hogy az októberi futamokig a jegyzőkönyvben október 1"-2-ra kiírt verseny megtartható. jelzetthibák elhárítása megtörténik, és a2011. Budapesf 2011. szeptember 8. Tisztelettel: Zólyomi Andrea Főtitkár
igaz husky-t nem vágom, de szerintem sokkal több bontott használt cucc van hozzá, egy rakás alkatrész egyezik adott évjáratú ktm-ével is, könnyebb hozzájutni bizonyos dolgokhoz - szerintem
amit meg újba kell megvenni az itt is, ott is drága pízé' megy...
Üdv urak !
Nem nagyon mozgok otthon supermotoban ezért érdeklődnék.
Van pár típus amit kinéztem és ezek közül tudnék választani. Arra lennék kíváncsi vannak e valamilyen típushibák vagy jelenségek , esetleg egyedi problémák ezekkel a vasakkal .
Husqvarna sm510r , KTM 525 exc , Husaberg fs 650
Köszönöm
Segítség kellene hogy hol tudnék beszerezni digitális müszerfalat a DRZ-m re nem gyárira gondolok hanem valami univerzálisra
használt is jó. köszi mindenkinek
Megvan még a képen látható michlen első gumma ?
ki jon meg ?
Mondjuk ezt nem pont Neked címezem, ismerem az álláspontodat, ki is veséztük a témát !
Amúgy 69 motorost számoltam, úgyhogy voltunk vagy 80-90-en legalább
undorító ez a rendszer...
A michelin sm gumi mérete? 120/70 17; 16/63 17
A gumik többnyire párban vannak, további info: giraffe64@freemail.hu
Volt ott még 1-2 új első gumi. paraméterei ill. ára?
köszi
Szeptember 10. Eger Ady Endre utca, gesztenyés fasorban találkozó.
14.30! Az első rajt időpontja...
Felvonulás és a város szépségeinek megcsodálása :)))
Zé! Te csak a siskaodat pucoltad, én július óta készültem az OB-ra, kiba..tam 200 rózsát, és nem csokor lett, hanem lufi...
Tisztelt Versenyzők és MAMS tagszervezetek! Sajnálattal értesítekmindenkit, hogy a 2011. szeptember 10-11. között a Hungaroringre tervezett Magyar Köztársaság Gyorsasági Motoros Bajnoksága apáIya licencének hiánya miatt elmarad.
A MAMS SportszabáIyzata kimondja hogy a gyorsasági szakágban kiírt élsport és kupa versenyek csak FIM vagy UEM licenccel rendelkező versenypályákon rendezhetők meg. Az UEM szakértője által elvégzett páIyalnspekció Í. év szeptember 6-án megtörtén! és az errőI szőIő jegyzőkönyv szerint a pálya nem alkalmas motorversenyek rendezésére.A hétvégi Verseny ezen sajnálatos okból kifolyólag elmarad. Az okozott kellemetlenségért ezllton is elnézéseteket,illetve megértéseteket kérjük. Reméljük, hogy az októberi futamokig a jegyzőkönyvben október 1"-2-ra kiírt verseny megtartható. jelzetthibák elhárítása megtörténik, és a2011. Budapesf 2011. szeptember 8. Tisztelettel: Zólyomi Andrea Főtitkár
amit meg újba kell megvenni az itt is, ott is drága pízé' megy...
másik 2ből meg alkatrész ill. egyéb okokból egyértelműen berg
Nem nagyon mozgok otthon supermotoban ezért érdeklődnék.
Van pár típus amit kinéztem és ezek közül tudnék választani. Arra lennék kíváncsi vannak e valamilyen típushibák vagy jelenségek , esetleg egyedi problémák ezekkel a vasakkal .
Husqvarna sm510r , KTM 525 exc , Husaberg fs 650
Köszönöm