már én is ezen agyalok,hogy lehet elég lenne a 960as is ugye hd az is...csak a 720p az a 16:9-es... a 960 meg4:3 és az úgy fos... 1080 meg hátha lenne egy emberem aki behozna egy 1080-ast és akkor az se lenne több 240dodótól...
feliratkozok már a csatornádra...
Jó lett bizony! Egy nagyonpicit kellett igazítanom a felfogatási pontoknál, mert pár tized híján nem ment fel a helyére.
Mégegyszer köszi a közreműködést!
Szerintem a "költségkímélő"-n kívül a többi dolog még akár igaz is lehet...ismerek nem egy embert akik LC4-gyel túráztak nem rövideket, utassal, csomagokkal
Most őszintén erre milyen választ vársz,hogy megbízhatóbb mint a thundercat,olvasgass vissza tök sokan feltették ezt a kérdést.
Én megtettem és arra jutottam hogy ennél már csak az xt660-megbízhatóbb,de az már nem az tipikus randalírozó gép.
Vagy vadabbat veszel de ott már nő a szervízigény.
Ezt már beszéltük a multkor is ha azt várod ettől hogy ez majd visz árkon bokron, turáztok a barátnőddel meg még megbízható költségkímélő is, csalódás lessz a vége.
De remélem olyan is válaszol akinek van és nem csak én okoskodok
Egy KTm lc4 640 (2003) supermoto motor vásárlása előt állok.
véleményeket szeretnék kérni eről a motoról megbizhatóság fogyasztás stb.. meg hogy mik a tipushibák miket nézek meg a motoron vétel előt.
Válaszokat előre is köszi.
OFF: remélem elveri az emberünk, mint b*zi a faszát! de szép is volt, amikor Cro Cop az első meccsén úgy megverte ezt a 170kg-os hegy omlást, hogy sírt. ON!
feliratkozok már a csatornádra...