Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már én is ezen agyalok,hogy lehet elég lenne a 960as is ugye hd az is...csak a 720p az a 16:9-es... a 960 meg4:3 és az úgy fos... 1080 meg hátha lenne egy emberem aki behozna egy 1080-ast és akkor az se lenne több 240dodótól...
feliratkozok már a csatornádra...
960, 210 $ szállítással.
nagyon jó dolog az a kis kütyü... bassza a csőröm,hogy eladtam az enyémet is
mennyibe jött meg neked? 960p vagy 1080p-s?
Jó lett bizony! Egy nagyonpicit kellett igazítanom a felfogatási pontoknál, mert pár tized híján nem ment fel a helyére.
Mégegyszer köszi a közreműködést!
Hali EL!
nem tudsz vevőt thundercat-re?
volt egy faszi ugy volt 780-ért elviszi, de visszalépet mert nem kapot hitelt:S
Szombaton egy kis Visontázás ha az idő is úgyakarja?
Szerintem a "költségkímélő"-n kívül a többi dolog még akár igaz is lehet...ismerek nem egy embert akik LC4-gyel túráztak nem rövideket, utassal, csomagokkal
De

csak nem vettél egy gopro hd-t? fasza!
Hali!
Supermono?! Ez igen!
Milyen váz ez?
Most őszintén erre milyen választ vársz,hogy megbízhatóbb mint a thundercat,olvasgass vissza tök sokan feltették ezt a kérdést.
Én megtettem és arra jutottam hogy ennél már csak az xt660-megbízhatóbb,de az már nem az tipikus randalírozó gép.
Vagy vadabbat veszel de ott már nő a szervízigény.
Ezt már beszéltük a multkor is ha azt várod ettől hogy ez majd visz árkon bokron, turáztok a barátnőddel meg még megbízható költségkímélő is, csalódás lessz a vége.
De remélem olyan is válaszol akinek van és nem csak én okoskodok
Derbi Senda DRD Pro SM 50 eladó!
06706574245
csababoy0@t-online.hu
Derbi Senda DRD Pro SM 50 Full! 70cm3,21 Dellorto,2007 évj!
Apraszaki na jó lett a rotor?
hát igen, Te a harcosok realitásával nézed a dolgokat. én meg egy kicsit álmodozok....
Sziasztok!

Egy KTm lc4 640 (2003) supermoto motor vásárlása előt állok.
véleményeket szeretnék kérni eről a motoról megbizhatóság fogyasztás stb.. meg hogy mik a tipushibák miket nézek meg a motoron vétel előt.
Válaszokat előre is köszi.
Szerintem nem fogja

A másik témához, ha supermotozni, és crossozni is szeretnék, biztos hogy 450est vennék.
rendben!

Hell miatt Ő is jön, de quadozni!
OFF: remélem elveri az emberünk, mint b*zi a faszát! de szép is volt, amikor Cro Cop az első meccsén úgy megverte ezt a 170kg-os hegy omlást, hogy sírt. ON!
igen
Tivadar is jön parádézni!
quad iss?
összesárazod a szép zöld gyepet is.....
maradok én inkább a száraz felületű dolgoknál...