Igazából az lenne benne a trükk hogy nem kell lemosni: megvárod míg megszárad, akkor a nagyja úgyis magától lehullik róla
Sajnos ez nekem most nem játszott, jövő hétvégén vissza kell építsem teljesen a gépet, mert 20-án lejár a műszakija és ez hivatalosan ugye narancssárga
Nagymuter varrta...tudod milyen fasza amikor mindenkinek lilára van fagyva és csak csúszkál a mancsa a vizes, sáros kesztyűben, a tied meg csont száraz? Megfizethetetlen érzés
ma kimentem a yamival, mert jó idő volt. egy kis enduro itt a közeli hegyekben. ismét rá kellett jönnöm arra, hogy akii szeret sárban motorozni, az igencsak PERVERZ!
én ott leszek mindenképpen! kíváncsi vagyok a pálya vonalvezetésére. ha esetleg segítségre lenne szükséged, akkor kérlek keress meg az adatlapomon található e-mail címen.
Eddig a hell mint támogató,és segítő jön.
Ha rendszámos géppel jöttök, akkor ahelyszinek közt tudtok közlekedni motrorral! Ami azért sokat dobna a város képén :)))))
Szervezem a csinos lányokat.
DJ-t a város közepére...
Sajnos ez nekem most nem játszott, jövő hétvégén vissza kell építsem teljesen a gépet, mert 20-án lejár a műszakija és ez hivatalosan ugye narancssárga
Nagymuter varrta...tudod milyen fasza amikor mindenkinek lilára van fagyva és csak csúszkál a mancsa a vizes, sáros kesztyűben, a tied meg csont száraz? Megfizethetetlen érzés
http://youtu.be/PCR_UL5LROE
Mondjuk utána egy hét mire lepucolja az ember a motort, ez tény
drzmre smként conti sport attack vagy michlen pilot power? ötlet?
tapasztalata valakinek?
Ha rendszámos géppel jöttök, akkor ahelyszinek közt tudtok közlekedni motrorral! Ami azért sokat dobna a város képén :)))))
Szervezem a csinos lányokat.
DJ-t a város közepére...
Azon ritka esetek egyike, amikor lehet nyilvánosan szerepelni, sztárokkal és nem húzzák le az embert!