Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát én nem ez a típus vagyok. nálam mindig minden csilli-villi!
ugyan már... abból lehet tanulni
Igazából az lenne benne a trükk hogy nem kell lemosni: megvárod míg megszárad, akkor a nagyja úgyis magától lehullik róla
Sajnos ez nekem most nem játszott, jövő hétvégén vissza kell építsem teljesen a gépet, mert 20-án lejár a műszakija és ez hivatalosan ugye narancssárga
nekem éppen ezzel van az egyik nagy bajom...40perc motorozás, 1.5óra motor mosás, nagynyomású mosóval.
http://www.sportmotor.hu/motor... Nemistudommire várva... Fényképészre? Amúgy mi a faxnak neked TELEFON?
Sóskút.
merre voltatok?

Nagymuter varrta...tudod milyen fasza amikor mindenkinek lilára van fagyva és csak csúszkál a mancsa a vizes, sáros kesztyűben, a tied meg csont száraz? Megfizethetetlen érzés
Baszki GD ezért nem halad a te motorod ekkora kézvédőt baszki mint az elefánt füle honnan szerváltad be?
Tegnap sikerült hazahozni belőle vagy 5-6 kilót
http://youtu.be/PCR_UL5LROE
Pedig nem olyan rossz az...sokat lehet tanulni ám abból is
Mondjuk utána egy hét mire lepucolja az ember a motort, ez tény
nagyon trágya most az erdőő...
ma kimentem a yamival, mert jó idő volt. egy kis enduro itt a közeli hegyekben. ismét rá kellett jönnöm arra, hogy akii szeret sárban motorozni, az igencsak PERVERZ!
12fokra várva..
jól hangzik
OK!
sziasztok
drzmre smként conti sport attack vagy michlen pilot power? ötlet?
tapasztalata valakinek?
letojni, nyilvános szereplés :)))))
írtam!
Basszus már megint Franciországban leszek......
én ott leszek mindenképpen! kíváncsi vagyok a pálya vonalvezetésére. ha esetleg segítségre lenne szükséged, akkor kérlek keress meg az adatlapomon található e-mail címen.
Eddig a hell mint támogató,és segítő jön.
Ha rendszámos géppel jöttök, akkor ahelyszinek közt tudtok közlekedni motrorral! Ami azért sokat dobna a város képén :)))))
Szervezem a csinos lányokat.
DJ-t a város közepére...
CSak legyen jóidő! És akkor megyek Én is!
Gyertek amennyien tudtok!
Azon ritka esetek egyike, amikor lehet nyilvánosan szerepelni, sztárokkal és nem húzzák le az embert!