Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uuu...ez nagyon jó sisak....de nagyon drága nekem...
Én az Airoh Aviatorra szavaznék...
Norbinak soha véget nem érő szeretettel; a Husa az új tesvérével!
jó vétel, szervizelt, igényes nem tákolt. minden modositás nálunk történt.
Hali mindenki!
DRZ 400 E-S-SM motorok bontott cuccai eladók!
e.mail nagy.david@kalocsakom.hu
tel.20-5-636-213
Igen,valami ilyesmire gondoltam ebben a szinben....létezik sötét plexi is hozzá?
MEGHIVÓ!

CSAK SUPERMOTÓSOK BULIJA A BUDAPESTI FILTER KLUBBAN!
2011. MÁRCIUS 10-ÉN 20:00 ÓRAI KEZDETTEL!
PROGRAM: 19:00-20:15-ig amatőr motárdosok 2011-es szezon helyszíneinek megbeszélése......
20:20-22:00-ig BURN zenekar zenél!
22:10-23:50-ig két keréken ki bir több sört?
Mindenki ki-ki alapon vehet részt a bulin, persze ha szereti az AC/DC vagy a Deep Purple zenét!

Üdv a zenekar.
Nekem ilyen (is) van! egész faxa
Hmm...ez nem rossz:)csak ez 400 dolcsi:)
Kicsit olcsóbbat keresek,de azért köszi,legalább van alternatíva:)
Mi a véleményetek a Hjc-ről?konkrétan a CL-XS modellről?
Airoh s4?
Igazad van kedves felhasználó!:))Utcai motorozásra szeretném használni,egyébként meg plexis krosszsisakra gondoltam....tavaly ősszel sajna elég nagyot burkoltam,és eltört a bukóm....most keresek valami hasonlót hozzá...mint láthatod feltöltöttem néhány adatmorzsát magamról,hogy lássátok,nem titkosügynök vagyok:)
Ezt ni!
Nem ócsó, de cserébe jó drága!
Viszont kibaszott brutál!
http://www.rideicon.com/produc...
lehet hogy zárt cross bukóra gondolt a plexisre
Hát tudod itt már csak ilyen emberkék lapulnak a bokorban. Ha tényleg innen vagy kíváncsi bárki véleményére akkor kérdezz pontosan mire is akarod használni a kupakot és sűrű tömött sorokban fogod kapni az infót mit igen vagy mit ne vegyél. Igen ez egy szupermoto fórum és legalább 3-4 fajta kupakban nyomjuk vegyesen ki mire esküszik. Jómagam is 3 fajta kupakot használok. Nem tévedsz bárki segít ha tudja mit akarsz... te tudod? Zárt, nyitott cross, supermoto, verseny, nem verseny. szóval van itt kérdés ami tisztázásra szorul. Uff én beszéltem!
odamegyek
zárható sisak forumba kellene becsekkolni
Egyébként meg szerintetek milyen zárható sisakra gondolhatnék egy supermoto témával foglalkozó fórumon? :)
Huuhaa...itt ilyen harapóós emberkék vannak?:))Csak a véleményetekre voltam kiváncsi,mert épp valami sisakot szeretnék venni....Mit mutassak?Mire vagy kíváncsi? Ez egy fórum nem?Pont az ilyen kérdezősöknek mint én...vagy tévedek?
akkor menj oda, ahol zárt sisakot használnak te "nem rossz" huszár.
Talán ha körbeírnád mire is használnád egyszerűbb lenne...
No meg persze ha látnánk is ki vagy... titkosügynökökből és direktmarketingesből van itt épp elég!
Nem rossz,de én valami zárt fajtára gondoltam....esetleg ötletek?
FOX V3