Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre van akik rájönnek A dzsámáhá tesztespilótakeksze vagyok(nem vagyok puding van 32-es karom is ám)na,szóval kiróbálnámaztata gípezetet,azt ha a szántófődön rúgja a fődet akkó a feliné sokkal kevesebbé ha odajadod elvinném hitelre 25 éves futamidővel,ha teli a tank NA ,ilyen jelentkezők nincsenek? (nem ám megverni akarni )
hello
kis segitseget kernek
talaltam 1 jo aron levö 525öst Smr ktmet.2004est.
valaki tud jot rosszat rola mondani kezdö SMesnek?
Nem találtam meg a csomagolását a fékbetétnek, de azthiszem tévedtem, és nem goldfrent, hanem Lucas-t találtam bele. De sajnos nem tudom a számát/kódját.
Ja, amúgy az egri OMV kúton ha tankoltok, figyeljetek oda mert rólam tegnap 8 ropit húztak le a kasszás kurvák.
Persze visszamentem de hiába.
Mindegy költsék műlábra meg gyógyszerre
elfér még ott ez is
Amúgy én ilyen Yz-t kerestem, csak RMZ-lett belőle végül.
Pedig ilyet venni ismerőstől érdemes.
Az emberi elme határtalan...
az azért más tészta, sm-ben nekem sincs bajom a motor erővel pedig a berg is megy - már amikor...
tegnap Lacika is rájött hogy a kevesebb van hogy több
meg nagyjából ugyanazért a pízért 3-4 évvel fiatalabb 125-t lehet nézni...
Megkaptam a számot.
Elküldtem a számot.
Úgy tudom 250-nél is állítható a power szelep.
Bartha Sanyi is kicsit szelídített a CRfRC 250-en és igen kezelhető lett.
semmi extra, csak túl erős, yz-vel szenvedtem kanyarban, mert power alatt nem ment viszont felette kitör a kanyarból, egyenesben meg csak lóbógtunk a motor után, aztán tegnap 125-ötölünk és azzal úgy mentem mint állat , plussz nem fáradtam el csak dupla annyi kör alat mint a yamival
125-ön faszán nyúlós volt a gáz, nem olyan hirtelen ugrik mint a 250, egyszerűen sokkal könnyebben kényelmesebben kezelhető nekünk a kisebb
egyelőre azon agyalok hogy japó legyen vagy ktm
ktmnél fosok az alkatrész áraktól, pedig abból többet láttam ami tetszene, na mind1 még megrágjuk
http://www.sportmotor.hu/motor...
Tettm fel fár élvezhetetlen képet Visontáról.
Ezt azért egy kicsit bővebben .......külömben
125 lesz belőle, tegnap rádöbbentem arra amit eddig csak sejtettem
Most küldöm neked a számlaszámot, 41.500.- HUF-ot utaljatok majd, mert 1500 a posta GLS-el.
Ja csak holnap adom majd fel, mert ma nem fogok tudni postára menni.
Na mivan a géppel, nem jött be?
na átírtam
a picsa....
használtautó kW-ot kért és átlökte 52 lóerőre itt meg csak gépírtam
38 lóerő, mi...
"Valaki megtudná mondani, hogy hogy lehetne egy első telót átvarázsolni más színre?"

Matricázással
eloxálás
Szard le, lejön