Végre van akik rájönnek A dzsámáhá tesztespilótakeksze vagyok(nem vagyok puding van 32-es karom is ám)na,szóval kiróbálnámaztata gípezetet,azt ha a szántófődön rúgja a fődet akkó a feliné sokkal kevesebbé ha odajadod elvinném hitelre 25 éves futamidővel,ha teli a tank NA ,ilyen jelentkezők nincsenek? (nem ám megverni akarni )
Nem találtam meg a csomagolását a fékbetétnek, de azthiszem tévedtem, és nem goldfrent, hanem Lucas-t találtam bele. De sajnos nem tudom a számát/kódját.
Ja, amúgy az egri OMV kúton ha tankoltok, figyeljetek oda mert rólam tegnap 8 ropit húztak le a kasszás kurvák.
Persze visszamentem de hiába.
Mindegy költsék műlábra meg gyógyszerre
az azért más tészta, sm-ben nekem sincs bajom a motor erővel pedig a berg is megy - már amikor...
tegnap Lacika is rájött hogy a kevesebb van hogy több
meg nagyjából ugyanazért a pízért 3-4 évvel fiatalabb 125-t lehet nézni...
semmi extra, csak túl erős, yz-vel szenvedtem kanyarban, mert power alatt nem ment viszont felette kitör a kanyarból, egyenesben meg csak lóbógtunk a motor után, aztán tegnap 125-ötölünk és azzal úgy mentem mint állat , plussz nem fáradtam el csak dupla annyi kör alat mint a yamival
125-ön faszán nyúlós volt a gáz, nem olyan hirtelen ugrik mint a 250, egyszerűen sokkal könnyebben kényelmesebben kezelhető nekünk a kisebb
egyelőre azon agyalok hogy japó legyen vagy ktm
ktmnél fosok az alkatrész áraktól, pedig abból többet láttam ami tetszene, na mind1 még megrágjuk
Most küldöm neked a számlaszámot, 41.500.- HUF-ot utaljatok majd, mert 1500 a posta GLS-el.
Ja csak holnap adom majd fel, mert ma nem fogok tudni postára menni.
kis segitseget kernek
talaltam 1 jo aron levö 525öst Smr ktmet.2004est.
valaki tud jot rosszat rola mondani kezdö SMesnek?
Persze visszamentem de hiába.
Mindegy költsék műlábra meg gyógyszerre
Pedig ilyet venni ismerőstől érdemes.
tegnap Lacika is rájött hogy a kevesebb van hogy több
meg nagyjából ugyanazért a pízért 3-4 évvel fiatalabb 125-t lehet nézni...
Bartha Sanyi is kicsit szelídített a CRfRC 250-en és igen kezelhető lett.
125-ön faszán nyúlós volt a gáz, nem olyan hirtelen ugrik mint a 250, egyszerűen sokkal könnyebben kényelmesebben kezelhető nekünk a kisebb
egyelőre azon agyalok hogy japó legyen vagy ktm
ktmnél fosok az alkatrész áraktól, pedig abból többet láttam ami tetszene, na mind1 még megrágjuk
Tettm fel fár élvezhetetlen képet Visontáról.
Ja csak holnap adom majd fel, mert ma nem fogok tudni postára menni.
használtautó kW-ot kért és átlökte 52 lóerőre itt meg csak gépírtam
Matricázással