Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okos gyerek vagy Te,hordjad csak "SZERVÍZ"-be Majd ott belövik neked "gyárira"
Erre neked mán meg mit írjak
Meg hát a pálya... meg még vagy 10 dolog hőmérséklet, gumik...
Hogy lehet beállítani egy teleszkópot látatlanban? Nem azért de nem csak a súly számít, hanem a motorozási stílus se mindegy szerintem... meg a tudás. nyilván ami egy profi 80 kilósnak jó, egy béna 80asnak beton kemény... stb stb
Nem kell eljönni,motor sem kell.Postán feladod,3-4 nap max és nálad van.Súlyod megadod,ennyi.Utánvéttel is jöhet
Szeva figyelem a munkálkodásod és elhatároztam hogy énis beleszállnék egy kis futómű tuning-ba ktm első-háccsó telóról lenne szó egy kis felújítgatás kellene neki meg beállításmegmondom súlyom és elviszem a cuccot vagy esetleg nekem is ott kell lennem motorostól mindenestől? crossozásra kellene állítani gondolom ez nem okoz gondot
nem kell ide 70 LE
Tettem bele mínuszot Ha jól jár, akkor sokat
De legalább te tudtad milyen minőségű telókról van szó.
+baszott kiváncsi vagyok mennyit hoz a stopperórába
Hogy látszon az a csúnya WP? Majd kűdök
még nem tudom így áll a motorka,tegnap raktam össze az elejét,ja küldhetnél majd két matrinyát,mert levettem ami rajta volt.
Igaz az igaz.Működnek a lábak?
tul nagy nyomaték sem jó,ez csak az én véleményem
hogy kell az ilyet csinálni?
Sajnos igen, voltam kutas én is tudom hogy megy az ilyen, most én voltam a madár( bár hozzáteszem muja voltam, a reggeli sietségben, igy adtam a ziccert) magamra vethetek.
Nem a píz basztat, hanem az hogy tudom, de nem tudom bizonyítani.És hogy hülyének néztek.
Azt kelett volna.
Odaszarni a pultra.
miért jobb a 450 mint az 525?
450-est kell venni,hidd el
akkor hadjam is ott?
ott csak a lopast a rendorseg nem dijjazza ezert fizetni is kö
akkor oda lett, ami oda lett?
Ménem hugyoltá be nekik
Hol találtad ?Árokban?