Azért mondtam, kinek mi az olcso ... De ha megnézed, hogy mi tartozik a kithez és ezt külön/külön megvennel, szerintem hogy megeri a penzt. Es ha lehetöseg ad neked a supermoto vagy cross motoroddal neha/neha playan ( nagy palyan ) versenyezni, szerintem jó ( es olcsobb mint egy 2. motort venni ). Basta
a honlapjukról:
The Kit is sold complete and adapted to each motorbike, so there is no need to modify the original motorcycle. The retail price of this kit is 4450 € (*). We also provide spare parts of the kit on request.
(*) Price applicable to Spain only. Shipping costs and VAT not included.
szóval nincs benne
na mind1 nekem az olcsóságról nem ez jutna eszembe, és akkor még mindig "csak" egy átkókányolt crossod van
Az áfa benne van a 4.500 €-ban... Tök mindegy. Igen olcso, mivel a szerviz költségek jóval olcsob mint egy modern supersportler,mivel majdnem mindent te tudsz megcsinalni. És ha veszel egy gsxr, amit meg at kell allakitani pályára, akkor is. De mindegy. Ezen lehet vitatkozni... En szerintem nem rossz cucc... Nekem a head&shoulders effektus tetszik ( 3 in 1 )
Az egy kit, amit lehet megvásárolni. Hozzá tartozik a kerekek, az idomszett és még pár alkatrész... Mind összesen ( legalább úgy emlékszem ) 8.000 € környékén van !
The Kit is sold complete and adapted to each motorbike, so there is no need to modify the original motorcycle. The retail price of this kit is 4450 € (*). We also provide spare parts of the kit on request.
(*) Price applicable to Spain only. Shipping costs and VAT not included.
szóval nincs benne
na mind1 nekem az olcsóságról nem ez jutna eszembe, és akkor még mindig "csak" egy átkókányolt crossod van
az a hó-moto inkább bejövős
http://youtu.be/S3FDUBv34Kk
Ilyen CRF-et még nem láttam. Nagyon profin meg van építve!
VAsárnap talán nem esik.
Bizony ebbe Giráf lehelt életet!