Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért mondtam, kinek mi az olcso ... De ha megnézed, hogy mi tartozik a kithez és ezt külön/külön megvennel, szerintem hogy megeri a penzt. Es ha lehetöseg ad neked a supermoto vagy cross motoroddal neha/neha playan ( nagy palyan ) versenyezni, szerintem jó ( es olcsobb mint egy 2. motort venni ). Basta
+ oldható
a honlapjukról:
The Kit is sold complete and adapted to each motorbike, so there is no need to modify the original motorcycle. The retail price of this kit is 4450 € (*). We also provide spare parts of the kit on request.
(*) Price applicable to Spain only. Shipping costs and VAT not included.
szóval nincs benne
na mind1 nekem az olcsóságról nem ez jutna eszembe, és akkor még mindig "csak" egy átkókányolt crossod van

az a hó-moto inkább bejövős
hehe ... inkább a régebbi verzio tetszik nekem, amivel salvini az alpokban bohockodott ...
Nekem ez jönne be
Az áfa benne van a 4.500 €-ban... Tök mindegy. Igen olcso, mivel a szerviz költségek jóval olcsob mint egy modern supersportler,mivel majdnem mindent te tudsz megcsinalni. És ha veszel egy gsxr, amit meg at kell allakitani pályára, akkor is. De mindegy. Ezen lehet vitatkozni... En szerintem nem rossz cucc... Nekem a head&shoulders effektus tetszik ( 3 in 1 )
ja most számolom 1.6 milla a szett áfával és ebben nincs benne a szállítás...
olcsó? 1.3 milláér megveszel egy ilyen szettet, meg még az alapgép, és akkor 2.5 -3 misiér olcsó? ennyiből nem lehetne sportmocit is venni?
viszonylag olcso lehetöseg a versenyzeshez... Tévedtem az árban. A kit 4.500 € !

http://youtu.be/S3FDUBv34Kk
de mi a szarra jó ez?
Az egy kit, amit lehet megvásárolni. Hozzá tartozik a kerekek, az idomszett és még pár alkatrész... Mind összesen ( legalább úgy emlékszem ) 8.000 € környékén van !
Érdekes!
Ilyen CRF-et még nem láttam. Nagyon profin meg van építve!
Én ott leszek,egy ilyet kipróbálok
Kunmadaras?
VAsárnap talán nem esik.
Pont kapórajöttél... Kellene majd motósítani a futóművem kicsit! Megoldható?
Valahogy nem jön be "ez" a sport.
Hétvégén valaki visonta?
ja ezt én is vágom miféle
hehehe akkor sokáig nem lesz jó
USA

Bizony ebbe Giráf lehelt életet!
Giraffe, ezek az én telóvédőim, nem? Szép az Öhlins.
Azok bizony azok!
Én még nem voltam, Sanya elmondása szerint kurva jól tapad. Ja és kemény ötszáz forint a pálya díj.