Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elsőre azt hittem carbon kerekek. De jól néz ki
Nekem ismeros a Motor!hasznald egeszseggel..nekem sok oromet okzott.....De akkor meg 77-es volt a startszam rajta...a jelenlegi kusoje a Giraffot dicseri...nem sok volt belole....a vilagon...
Akkó azzal füleld
Most az az első
Ja nicsak szombaton mire akadtam Visontán.
Érdemes a részleteket megnézni.Van rajta csemege
A gyerkőc azt mondta már régóta megvan a gép neki csak nem igazán használta, meg egy időben árulta is.
Már csak idő kellene.A héten reggel 7-től este 7-ig nyomom,aztán suli.Mikor fogom bütykölni
Meglessz az előbb utóbb Gulakám
Ha jó az idő akkor részemről oké, bárén szombaton dolgozok,csak vasárnap tudok elszabadulni.
Amúgy milyen ott a pálya?
Füleltem én (monnyuk csavarhúzóval nem) de nem lelem.
Csavarhúzó füledre,azt nem kell agyalni,má meg is van Feltéve,ha tudod,mi hol van
Bár az lenne! Beleköltözött kis fordulaton valami kelepelés.Azt nyomozom
üdv!nem kell valakinek kék beringer radiális 16os főfékhenger később lesz kép is 400euro az uj ára olcson adom!ha érdekel valakit vagy csere olcsobbra az irjon!
te hülye vagy?

ebből egy jó kis supermoto lesz,a 400as pedig marad terepre
a sok bankár
megveszem az akrádat!
azért mondom, kettőből csinálsz egy fasza gépet, a maradékot meg eladod és jól is jártál..
ha tudnád mennyiért vettem... olcsobban kijöttem mint egy blokknak az ára
van pénz

ezt a blokkot bele a rendszámos vázba aztán gyííí
kettő van most
mi ez? cseremotor vagy ez marad?
Cső Norbi, hétvégére mi a terv? Mi Kunmadárra készülünk csak még nem tiszta hogy melyik nap. Nincs kedved csatlakozni?
Szeva Luki!

Vártam hátha kijössz szombaton Visontára, de ha jól láttam akkor az MX pályán nyomattad a hétvégén inkább?
Sziasztok!

Ha valakit érdekel, hirdetéseim közt talál mindenféle gumit olcsón, és eladnám sm szettem, mert fekete színűt szeretnék, ezt nem fényeztetem feleslegesen.

Üdv: Edem
Captain America
Na, mit bütykölsz a gépen? Valami titkos sufni-tunying?