sziasztok
Olyan kérdéssel fordulnék ide hogy sm gépet szeretnék. De sajna még tanulok így nemigazán tudok komolyabb gépet venni. Az volna a kérdés hogy mondjatok már egy pár olyan endurot amiből klassz sm gép válhatna. Előre is köszi
Tyűű, ezt tényleg férre ment... Akkor pontosítok!
Nyíregyházi Teremcross
((Szeintem azért iram Debrecent, mert a haverokkal beszéltük, el kéne menni az enduro pályára Debrecenbe, és ez van bennem ...))
A dolog szerepe az hogyha a motorodból bármi kifolyna akkor az ne a pályára jusson ,mert a többiek elcsúszhatnak rajta. Fogj egy red bullos dobozt két kötegelővel tedd fel a motorblokk környékére,vezesd bele a csőveket oszt ámen
Srácok!
A Debrecni Teremcrosson akarok elindulni, olvasgatom a szabályokat, és olvasok egy olyat, amiről még nem igazán hallottam.
Idézem: "A MAMS és a FIM szabályainak megfelelően a benzin, olaj és hűtővíz túlfolyócsöveit egy biztosan záródó és üríthető gyűjtőedénybe kell vezetni."
Ez milyen? Menet közben is fent kell lennie a motoron? Segítsetek!
Husky 510smr-hez keresnék cross kerekeket elérhető áron, ha bárki tud, vagy van vmi tippe, kérem jelezze!
Olyan kérdéssel fordulnék ide hogy sm gépet szeretnék. De sajna még tanulok így nemigazán tudok komolyabb gépet venni. Az volna a kérdés hogy mondjatok már egy pár olyan endurot amiből klassz sm gép válhatna. Előre is köszi
Várunk néhány havert még van szabad hely!
Felsepertük a pályát!
Nyíregyházi Teremcross
((Szeintem azért iram Debrecent, mert a haverokkal beszéltük, el kéne menni az enduro pályára Debrecenbe, és ez van bennem ...))
én jobban tudom mint te
A Debrecni Teremcrosson akarok elindulni, olvasgatom a szabályokat, és olvasok egy olyat, amiről még nem igazán hallottam.
Idézem: "A MAMS és a FIM szabályainak megfelelően a benzin, olaj és hűtővíz túlfolyócsöveit egy biztosan záródó és üríthető gyűjtőedénybe kell vezetni."
Ez milyen? Menet közben is fent kell lennie a motoron? Segítsetek!