Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előkerültél végre?
Te 570-ből 65 e Ft-ért elvihető, Excel felnikkel, gumikkal, tárcsával, a tengelyek távtartók passzolnak. Elérhetőség az adatlapon.
Sziasztok!
Husky 510smr-hez keresnék cross kerekeket elérhető áron, ha bárki tud, vagy van vmi tippe, kérem jelezze!
sziasztok
Olyan kérdéssel fordulnék ide hogy sm gépet szeretnék. De sajna még tanulok így nemigazán tudok komolyabb gépet venni. Az volna a kérdés hogy mondjatok már egy pár olyan endurot amiből klassz sm gép válhatna. Előre is köszi
Visontán Hétfőn 11:00-kor négyen kezdünk!
Várunk néhány havert még van szabad hely!
Felsepertük a pályát!
Kösz!Ment a Cím
ment a mail
Üdv Börni!Az emailemre válaszolj már légyszives ha megnézted!Köszi!
Tyűű, ezt tényleg férre ment... Akkor pontosítok!
Nyíregyházi Teremcross
((Szeintem azért iram Debrecent, mert a haverokkal beszéltük, el kéne menni az enduro pályára Debrecenbe, és ez van bennem ...))
hogy nem Debrecenben lesz,hanem Nyíregyházán,de gondolom csak elírtad a kapkodás miatt, am semmi,csak nem tudtam kihagyni
Mitis tudsz jobban?
És azt akkor ugy ugye elfogadnák? Mert ha egy ilyet vennék (mint a képen van) az tuti van vagy 8-10eft...
Nyíregyházi teremcrosson szeretnél indulni...
én jobban tudom mint te
Csak ürítsd gyakran, mert páran már jártak úgy, hogy ellepte a csöveket a lé, és valamelyik nem tud kiszuszogni, fulladhat tőle a gép.
A dolog szerepe az hogyha a motorodból bármi kifolyna akkor az ne a pályára jusson ,mert a többiek elcsúszhatnak rajta. Fogj egy red bullos dobozt két kötegelővel tedd fel a motorblokk környékére,vezesd bele a csőveket oszt ámen
Srácok!
A Debrecni Teremcrosson akarok elindulni, olvasgatom a szabályokat, és olvasok egy olyat, amiről még nem igazán hallottam.
Idézem: "A MAMS és a FIM szabályainak megfelelően a benzin, olaj és hűtővíz túlfolyócsöveit egy biztosan záródó és üríthető gyűjtőedénybe kell vezetni."
Ez milyen? Menet közben is fent kell lennie a motoron? Segítsetek!
Ez olyan mintha a kertjében lenne egy mini pálya...
Nem is tudtam hogy tényleg létezik ilyen motor.
Látod azt nem vágom, olyannal még nem mentem
Lacika próbálkozz a mostani motorodnak a lábtartójával vagy egy CRF-el nem lessz könnyű... ami a KTM-el egyszerű ezekkel jóval nehezebb
Lassan járj,tovább érsz
Nem karcolni nehéz, hanem odáig minél gyorsabban eljutni, és onnan minél gyorsabban kigyorsítani.