Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

I. Országos Super Moto és Pit Bike, Cross évadnyitó 2010. November-7. VISONTA CROSS Katlan.
Erre a rendezvényre CSAK és Kizárólag Super Motos-t várunk, aki átalakított motorjával érez némi affinitást a Crossozáshoz! Nevezés nincs csak pályadíjat kell megfizetni.
Mindenkit arra kérek, aki tudja továbbítsa az információt! Az együttműködést előre is köszönöm.
szerintem megegyeztünk
Tudsz adni egy emailcímet?
Bedobod egy postaládába (nagy pirosba) vagy beviszed az okmányirodába, iratokat megkapja ha újat akarna készíteni de a pénzt azt lenyúlják úgyis.
3e
Mi Telekomos család vagyunk Barbi és Én is ott dolgozom! Mond!
töröld a hirdetést addig
nekem tökéletes, ha addig nem megy el a yami.
hó mács dö álypón?
sima ügy
csak tudni kéne 1-2 hétre előre hogy tudjunk szervezni a beosztással
november 7-hez mit szóltok?
akkorra még 10 fok környékét mondanak
hmmm... kemény dió!
Egy lakótelepi emeletes házról van szó, tudakozó szerint egy azonos emeleten lévő emberke számát megkaptam, (2ajtóval arrébb) de ő nem ismer ilyen nevű tulajt vagy bérlőt.
küld vissza,a címére és kész!
OFF.

Nincs valakinek egy Telenor/Voda/T-nál dolgozó ismerőse? Találtam egy pénztárcát iratokkal, pénzzel, bankkártával, és visszajuttatnám neki.

Ezzel szerintem szinte mindannyian így vagyunk, de hát itt is "ez" lesz a lényeg!
az biztos, mert rajtam szétröhögitek magatokat!
Nem kell valakinek?
Szia!

Valamikorra szervezhetünk egy "supermotosok a cross páyán" bulit! Biztos vagyok benne, hogy jó hangulata lesz!
de mehetünk ha joo idő lessz
Börni, Luki, Jocó
Sziasztok!
Néhány balassagyarmati kép:
én benne lennék
november vége felé?
Jól nézz ki. A Csövek nem titániumból vannak, igaz ? Egyetlen egy dolog ami nem tetszik ez a dobnak a "tartoja" ... November 1. hétvégen nincs kedved egyet motorozni a pannoniaringen ?
Szia Pink!
Visontán van egy 1,2Km cross pálya 2000/nap/fő! Összehozhatnánk egy supermotosok cross napja cimű rendezvényt!