Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OFF
bocs eiuk nem tudok e-mailt küldeni drgonzo-nak betolom ide
Igen volt olyan is, többek között.

Szép emlékek.

Az adatlapodon látom, hogy ki vagy varva, majd megnézem személyesen is:-)
szia ! hetvenes hengerhez szólnék annyit hozzá hogy ,papíron a moci 50 ccm es szóval.......ha rendőr megálít és lekéri a moci adatit akkor is otvan feketén fehéren hogy a moci 50 es! nem fogja levetetni a hengert nefélj!
azt ajánlom hogy ha rendőrrel beszélsz akkor értelemsen meghunyászkodva tedd mert előbb szabadulsz és akor még büntetést sem kapsz! de ha nagya szád meg bunkózol velük akkor ők is visszuabunkóznak!jah meg még annyit hogy ha ő bunkózik is ,nefeledd övé a hatalom és türj!ha nagyon meg akar büntetni akkor ugyis megfog,de ez rajtad is múlik 50 százalékban! jó utat
Igen, hallottam, hogy van egy kökényesi féle kerékszetted.

Remélem nem motoros eseményből tört el a bokád.

Mielőbbi gyógyulást.
Csak nem akar ideérni, nyoma sincs.

Próbáljuk meg egy feemail-esről.

Elküldtem egy üres levelet.

Köszönöm.
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni motorvásárlás ügyében. 50-es SMet szeretnék vásárolni, melyiket érdemes leginkább? Úgytom h az újabbakat általában am6-tal szerelik, tehát nincs különösebben jelentősége h aprilia, yamaha, hm, sherco.. ? Valamint az szeretném tudni még h 70es hengerrel érdemes e reszkírozni.. egy közúti ellenőrzés során lehet e problémám belőle B-vel? Köszi!
most küldöm újra
ne nyáladzá má ...meglesem hol az az semem
Van,meg árvíz,belvíz,szennyvíz ,meg felrúgásos pofonosztás
Adok 2 fűnyíró kereket oldaltámasznak
SM szett.
napot, ha láttátok ma
Szia.
Mikor lesz halható a géped?
nem rossz ötlet, bár semmi hatalmas tempó nem látható rajta
Aztat a videjót énis megkuksiznám, hátha énis ott kószálok előtted valahol. 10-12 kör alatt kétszer tuti köröztél...a kicsivel meg háromszor
még shemmi, küldjem el CD-n?
szia anu!

ezzel kapcsolatosan kérlek írj nekem egy mailt, az adatlapomon található e-mail címre. előre is köszönöm!
Ezt a zasszonnyal beszéld meg
mi a helyzet a vigyióval?
Sziasztok!

Július közepére tervezünk Máriapócsra egy Esti Motoros Körversenyt, ahol minden kategóriában indítunk csapatokat, és kategóriánként is díjazunk!
Persze csak ha van rá igény...
Mivel most szombaton nem tudtuk összehozni, mivel még nem ismertünk benneteket, gondoltam, szólok most előre nektek is, és ha van rá igény, Várunk Benneteket is szeretettel!
Motoros Üdv:
Anu: HBME (Hajdú-Bihari Motorosok Egyesület)
van szettem jó fékkel,még a yamahához kaptam,de biztos be lehetne faragni a kawába is, csak perpill bokatöréssel fekszek itthon
úgyhogy mennék én csak nincs "mivel"
a repülőgépes hobbyd miatt jutott eszembe nekem is
hát szerintem, felxel vágj ki valami vasdarabod, fúrj bele két facsavart aztán el van intézve
Sajnos nem emlékszem az esetre, valószínű az időmúlás miatt. De valószínű, mivel gyakran megfordultam ott.

Hétvégén találkoztunk Máriapócson, még be is mutatkoztunk egymásnak, a virsligumis kawával voltam.