Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Myk!

Nézem folyamatosan az emailt, de még semmi, küldtem volna visszajelzést.

Az adatlapodról kimásoltam az emailcímedet, és egy cirtomailes címről küldtem rá egy egy levelet.
Szia!

Igen, úgy néz ki, hogy átnyergeltem. A meleg időszakra biztosan. A terep marad a tavaszi, őszi időszakra.

Még csak egy elsőkerék van, még a hátsó hiányzik.

Az aszfalton eggyel jobban megélek az emlékeimből:-)

Nagyon jól éreztem magam, a társaság is barátságos, segítőkész, úgyhogy minden együtt van a boldogsághoz.

Ha van kedved, gumizd át a kawát, a heidenau előre is gyárt 21-es aszfaltos gumit.

Kipróbálni, vagy hobbizni megfelelő, Csabi 51-es időt ment a gyári kerekekkel gyári fékkel, enduró elsőgumival.
sziasztok

nem gyárt valaki véletlenül olcsón fém koptatókat supermoto csizmára? illetve crosscsizmára tenném,de a lényege ugyanaz
ha valaki foglalkozik ilyennel akor kérem tegyen fel képet róla
köszi szépen
hali! te az a Kadosa vagy, akivel anno régen Rosconál futottam össze a tetkószalonban?
megkaptad az e-mailt Doktorúr?
hali Kadosa
csak nem átnyergeltél te is?Szereztél supermoto szettet? jaj de jó lenne menni én is vágyok nagyon
Igen.

Tibi mondta, hogy ha vagyunk 20-an, akkor mindenki bead egy ezrest, és mehet az éjszakai pályázás.
Úúú ne is mond. Megy itt már valami szervezkedés... Pedig jo lenne oda menni...
okay! strandra nem is nagyon szeretek menni. azt hittem motorral volál ideát!
Majdnem családi rendezvény volt a strandon,pici gyerekkel,ezért nem hívtalak.
megoldható a dolog! legénybúcsúra küldök kurvákat, készülnek képek, aztán nem lesz lagzi. jöhetsz motorozni!
Ááá az tuti kilőve. 07-17 legénybucsu, 23-34 meg lagzi!
ne ríjjá má he! inkább gyere majd pócsra, amikor lesz a balhé!
Neeem? nagy hiba
az Slash- kolléga lehetett. de az egy 525EXC csak nagyon szépen megcsinálva. itt voltál Egerben és rám sem csörrebntél, hogy fussunk össze?
soha, de jó ötletet adtál
amugy tényleg soha nem megyek velek városban.
Én is így tudtam,de ma láttam Egerben egy ilyen motort Berik bőrruhás figurával a nyergében.De szerintem sem ő volt.
Minden szemetet össze fúj a szél
Nem. Csak pályán
Luki.ugye Te nem mész a városban az SMR-rel?
bár nem az esetem
Nnna én más fegyvert adnék a kezébe, nem ilyet ami hamar elsül
Kalasnyikovos csajok
nektek bejött az élet :D