Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha megszorul, akkor nem veri szét a blokkot. Sanyi azt mondta, hogy szerinte az alsó csapszeg adta meg magát, és elszabadult a hajtókar lefelé.
háá mi lett ezzel főtengely cs megszorult?
Két nappal ezelőtt hunyt el ott motorbalesetben Martin Loicht és Paul Dobbs.
Legyen könnyű nekik a föld!
néhány fórumtagnak meséltem ma, vagyis tegnap, erről a videóról: ehune :)
Ez jött össze. De megérte , mert nagy menet volt ,
Te hogy szerepeltél Kecskeméten?
Ajajj , ez nem öröm.
Mostanság nagyon rájár a rúd erre a bandára
meg volt a pócsozás. sajna hihetetlen meleg volt, amit mindannyiunk szervezete kevésbé tolerált. csak úgy szívta mindenki magába a vizet, mint a kacsa. sajnos B.Sanyi motorjának a blokkja megadta magát, mire oda értem
Hivatalosan annyi, mivel csak különböző butításokkal teljesítette a faszomtudjahányas euro-szabványt (környezetvédelmi faszság). Persze ezek a fojtások maximum a forgalomba helyezés idejéig szoktak a motorban maradni...
Szevasztok :) Mai nap folyamán lefoglalóztam a jövendőbeli motorom 640 lc4 prestige 2006 gyönyörű remélem nemsokára már majd pályán találkozunk
Sziasztok!

2003as KTM SXC 625 valóban 33 ló? A gugli ezt lökte
Jó volt ez a mai kakucsolás.... 1 picit tovább tartott a gumimelegítés, nagyon jól időzitettem nem voltak sokan.Talán azért mert nem akartak tojást főzni.
csao!Ti mentetek itt el a masodik kerben a pusztaszeri úton?
Utoljára mikor voltam még nem volt

Biztos hogy most sincs
üdv!nemtudjátok van belépő a pancsi ringre mert holnap elmegyünk megnézzük a technikákat!
én most Debrecenben vagyok, 1kor zárom az üzletet, aztán indulok.
Atti is hamar kint van Szalkáról , nekem Nyírbogátról v 5perc...csak mindjárt mehetek a melóba
tudomásom szerint többen leszünk. kosatt biztosan ott lesz.
Más is fog menni? Ilyenkor kell nekem is melózni menni az Unileverbe
Váááá kinéztem volna én is, csak melózni kell mennem
majd erősen koncentrálok!
Én most indulok.

Egy olyan motort keressél, aminek az első gumija szélesebb mint a hátsó:-)
ma délután, betámadom Máriapócsot!