Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁNTSZ nem látogat? Ha rovar-rágcsáló irtás kell szólj csak nyugodtan :):) " HACCP ! "
VAn egy eladó csizmám 5ször használt auneres példány csak nyomja a patámat!HA KELL VALAKINEK SZOLJON

http://www.kepesmotor.hu/super...
de véletlenül van egy tojás alaku perselyem meg egy dugom hozzá ha már kikezdte volna az aluminiumot a perselybe
Válaszd a szimmeringet, jobban jársz
ha nagyon füstöl gyürü törés ha kicsit akkor lehet h szelepszárszimering lehet választani!
kellett hozzá 16 perc mire lecsaptad .... lassú vagy mint mindig .....
a száj?
Alakul a kommunikációs csatorna!
Az itt van nálam
kár, hogy nincsen ilyen nagyfasz a szájba smile!
Hiszti-Kriszti benézheccc ha arra jársz
A Lóti-Futi
oszt te vagy a pincér?
Zaba-nyama-nyámi!
Gratula! Sok sikert!
Ha MAMI-s leszek és koleszos, tuti betérek oda Onnan nincs messze sem a suli, sem a kollégium Meg a kisföldalatti végállomása sem
Oké!
Kösz a megoldást, holnap meg szerkesztem.
525-öst, boccs elírtam
azaz Papa, ottan van
Mexikó Grill 86' KONYHA ÚJRATÖLTVE
1145 Budapest Mexikói út Kacsó P. sarkánál(74A troli megállónál)
gps:É 47.5195503° K 19.0904407°
Várjuk kedves vendégeinket!
Sörök, üdítő, kávé, házias ételek kedvező áron
...Ha motorral jössz(50ccm feletti) akkor az étked mellé az üdítőt én állom(2dl) vagy egy kávét:) ha mész a ringre ne csak a motorodat tankold fel, hanem magadat is, farolj be hozzánk
vagy vegyél pár ezerér üó mérőt, az legalább a valós üó-t mutatja, nem azt hogy mennyi ideig forog a kerék
mindegy csak elég erős legyen hogy működtesse az érzékelőt ( reed relé )
ugyan az a tárcsa mint az enyém . kivettem az egyik csavart, egy hosszab lemezre fúrtam lyukat és úgy csavaroztam fel hogy alá tettem egy kocka alakú mágnest amit a kerék agyhoz szorít oda (kb ugyanolyan vastag a mágnes mint a tárcsa )