Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok én benne vagyok tőlem bárhová mehetünk,csak menjünk... Tomekkk persze segítek csak hívjál mikó jó neked nekem fél 2 re kell vinnem a kutyáim kb 1 óra utána ok.vagy de.
Összerakjuk ma a motort?
Dió Te hétvégén merre szeretnél gurulni? Jössz Lepence meg hasonlók?
Mehetünk akár nagy kőrt is Esztergom ..stb....
Vagy gondoltam másfelé Vác felé is van sok jó kanyargós rész ...vagy mégjobb... MÁTRA! jó időt mond, naaa? Kawa80 Tomekk? MÁTRA..úgy is a múlt héten elmaradt.
Az
Kiköpött Te vagy?
Én RTR vok....Holnap mehetünk bárhová....
De sztm ma délután is mehetünk ha végeztem a melóba.
Eléggé hasonlítok magamra Este írok, napközbe megnézem..
JÓ REGGELT!
Süt a nap igaz hüvi van még egy kicsit de úgy nézki kellemes lesz a hétvége.Mi a terv? Kawa80,Koph,Tomekk a többi raider lehet hogy csak kifogásokat talál.
Nem rég "lettél" versenyző és máris "sztáralülrjeid" vannak!?
Hát inkább brezova tanya oda kellene menni vagy kakucs?
lepence túl kicsi!
És csak ha makulátlan az idö
off
ahha, Visonta.....
Nem tudom, te vagy-e a képen, de ha a tiéd a ruha, lennél olyan kedves egy nadrág derékméretet mondani nekem?

Köszi előre is!
Nem gyenge ez a Troy Lee Historic ruha!
Kimagyarázni én is tudtam de azért el kellett menni. 2x is elküldtek, igaz vasárnap délelőtt volt. Gondolom valami volt rendőr vagy valami hozzátartózója intézkedett.
Abba kötöttek bele hogy magán terület és nincsen papírunk róla hogy használhatjuk (valami papírt kéne gyártani és lobogtatni ha valaki kéri, gyárthatna valaki aki ért a géphez). Régen igen jókat szórakoztunk ott mivel nincsen messze ezért meló után is kimentünk hétköznap körözni. G.D; G.M; MIC; Zoli; és sokan mások is jöttek Budapest környékéről. Szerintem nem megyünk mert terep van betervezve + nincsen a futón műszaki.
YES OR RÁJT ...DU JUU
Gábor bekaphatja..Én ezek után nem is fogom hívni sehováááááá..!
Ha valaki motorozni akar úgy is jön azt kész! Én nem könyörgök senkinek!
Ha ki van írva esetleg lezárva (normálisan), akkor jó ,de így nem hiszem , h óriási vétket követnénk el ha megyünk ott pár kört!
De majd az aktuális celebünk Kenny 911 kimagyarázza a dolgot!
Állítólag magánterület De még Én se találkoztam rendőrrel ott, de más igen .
De foxy most irta nemrég, hogy lehet menni attól még..na mind1 Én sztm úgy is bandázok akkor...Jövőhéten meg visontára szeretnék menni!
valahogy csak megoldanám
Még nem is találkoztunk ott rendőrökkel! Mibe lehet belekötni?
A parkolóban hangoskodunk?
Ti nem jöttök ki?
Szerintem 10.20-kor:-))
Halkan gyere, mert....