Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de neked nem kötelező...nekem meg igen. jóformán ez lesz a lételeme annak hogy rátegyem a seggem arra a motorra
valamit én is szeretnék majd tanulgatni, de elég parás vagyok sajna
még jó hogy még arra is gondoltam hogy valami segédvázat rászereleni vagy valami...stoppietól nem félek ... kerék a para de majd csak megoldjuk!
Helyes! Nem is autók között!
vannak ismerősök... vagy börnitől veszek 5 pénzé... Hát valahol kell majd gyakorolni,tudok itt 1-2 helyet a 3. kerületben ilyen elzárt területek,vhol kell tanulni kerekezni....
Kukázol?
kifogod az bizti

meg hol máshol gyakorolnál vele
1-2 hónap és elkészül a kátéem is. remélem megy rá a rövid áttétel...kukázok rá 2 gumit és hajráááááá
én is kipróbálnám azért szívesen majd pályán
néha én is elmegyek majd vele pályázgatni

holnap bejössz aztán megbeszélitek apuval a részleteket
Hanem a Tied is? gyááá megakarom már beszélni a részleteket hogy mi hogy merre stb.érdekel a téma,nagyon nagyon egy fajta lehetőség lenne az életemben...mert itthon manapság a tanulás nem sokat ér mondjuk a motorsportból sem igazán lehet megélni meg ahhoz nagyon durván kell tolni...én meg messze vagyok attól,igaz még csak 17 vagyok
Igen Kisfiam!
Minek neked motorozni se tudsz csak esni.
ááááááááááááááááááááááááááá. holnap megyek be délelőtt! Te is ott leszel Anyu?
de Ő nem csak a tied lesz
már itt van levizsgáztatva a moci
te seggedre írom,te köcsög
üzenőfalra írd inkább
úgy néz ki kapok GG 450 supermotot! Meg Janitól támogatást
ok ok, majd lesz valami. sajna itt még nem lehet motorotni mert az utcánk még elég jeges :S szerintem még 1 hónapot várni kell addigra meg ott lesz a kocsi jogsi is, akkor az lesz a baj nem tok majd választani hogy az új kártyával kipróbáljam-e a családi autót forgalomban is vagy motorozak
Bocsesz, most nem üzemel az oldal.
vagy nem
Szió!

Fogalmam sincs, sajna!
De a www.kakucsring.hu bizti találsz elérhetőséget.