Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!

Miért? Van vmi ami nem megy tönkre és itthoni?

B.
Az azért túlzás hogy szoktunk eddig csak egyetken egyszer voltam vele kakucson
Az azért mégiscsak tragikus, hogy itthon megint tönkre megy egy jól induló dolog
Üdv Sándor,hogy van idén?csak nem panaszkodik?
Ahogy már elöttem is leírták három fő oka van,ami nincsen nagyon most senkinek sem,mert kedve sok embernek lenne hozzá!És ezek miatt hagyják abba sokan mostanság!Csak az a baj ebben,hogy többen hagyják abba,mint ahányan elkezdik,és mindenki tudja ez hová vezet...ahol kb most tartunk
Nahh , fény derült a homályra .. a felnim 4 colos..
Köszi ! Át is számolom...
További szép estét Mindenkinek!

Foxy&Jani
25.4 mm= 1 "
szió!

Aham....
Sztem is a $ az 1ik fő ok.
-ahogy már azt megválaszolták előttem...
B.
Jah szélességet sajna nemtudok... Nekem az NSRemen 140es volt, nem húzta össze... Elvileg a 150est is elbírja... Amúgy igen ha leméred centibe akkor át lehet váltani asszem 2,4 a váltás...
nem azt kérdeztem hogy átmérő hány col mert az tudom hogy 18as , hanem hogy a felni szélessége menyyi amugy meg gumiból van választék már találtam 17etertől -35ezerig...
A Pirelli jó előre, hátul pedig a gumira rá van írva, hogy 18 colos, meg valahova a felnire is. Fölösleges méricskélni sztem... 18asra nem lesz olcsó móka normális gumit venni...
Szevasztok ! Hamár ijen időnk van akkor egy kis elméletre ráfeküdnék, mert lenne néhány kérdésem ugyanis eddig enduro-crossban utaztam de most télen sikerült szereznem két öntött felnit: na szóval sajnos a hátsó az 18as és 130as gumi van rajta de most veszek rá gumeszt csak nemtom meg merjem e venni a 150est vagy jó a 140es is? És egyáltalán mit befolyásol az hogy 18as nem 17es ja és honnét tudom meg hogy hány colos a felnim? mondjuk lemérem centibe az át tudom váltani? Előre Pirelli MT75 zsir ujj adták a kerékhez? 110es? :S jó/nemjó ha nem miért?
Szoktál járni pályázni?
450-es Husaberg
Milyen mocid van?
igen
Te motyozol?
Sajnos nálunk ez lett belőle!
Sejtem, hogy kiről beszélsz
De ez neki sem lesz sokáig jó ha nem lesznek sem versenyzők sem pedig nézők a lelátókon, pedig biztos vagyok benne, hogy nagyon komoly üzletet lehetne csinálni. Vegyük például a bulgárok példáját
Tudom! Sajnos én is így látom!
Már 7 éve rendszeresen járok versenyekre.
Sajnos nagyon sok múlik egy bizonyos emberke hozzáállásán, de gondolom vágod kire gondolok.
csak furcsa, hogy régebben sokan voltak most meg alig néhányan róják a köröket a versenyeken és mindezek mellett a supermoto egyre népszerűbb