Ahogy már elöttem is leírták három fő oka van,ami nincsen nagyon most senkinek sem,mert kedve sok embernek lenne hozzá!És ezek miatt hagyják abba sokan mostanság!Csak az a baj ebben,hogy többen hagyják abba,mint ahányan elkezdik,és mindenki tudja ez hová vezet...ahol kb most tartunk
Jah szélességet sajna nemtudok... Nekem az NSRemen 140es volt, nem húzta össze... Elvileg a 150est is elbírja... Amúgy igen ha leméred centibe akkor át lehet váltani asszem 2,4 a váltás...
nem azt kérdeztem hogy átmérő hány col mert az tudom hogy 18as , hanem hogy a felni szélessége menyyi amugy meg gumiból van választék már találtam 17etertől -35ezerig...
A Pirelli jó előre, hátul pedig a gumira rá van írva, hogy 18 colos, meg valahova a felnire is. Fölösleges méricskélni sztem... 18asra nem lesz olcsó móka normális gumit venni...
Szevasztok ! Hamár ijen időnk van akkor egy kis elméletre ráfeküdnék, mert lenne néhány kérdésem ugyanis eddig enduro-crossban utaztam de most télen sikerült szereznem két öntött felnit: na szóval sajnos a hátsó az 18as és 130as gumi van rajta de most veszek rá gumeszt csak nemtom meg merjem e venni a 150est vagy jó a 140es is? És egyáltalán mit befolyásol az hogy 18as nem 17es ja és honnét tudom meg hogy hány colos a felnim? mondjuk lemérem centibe az át tudom váltani? Előre Pirelli MT75 zsir ujj adták a kerékhez? 110es? :S jó/nemjó ha nem miért?
Sejtem, hogy kiről beszélsz
De ez neki sem lesz sokáig jó ha nem lesznek sem versenyzők sem pedig nézők a lelátókon, pedig biztos vagyok benne, hogy nagyon komoly üzletet lehetne csinálni. Vegyük például a bulgárok példáját
Tudom! Sajnos én is így látom!
Már 7 éve rendszeresen járok versenyekre.
Sajnos nagyon sok múlik egy bizonyos emberke hozzáállásán, de gondolom vágod kire gondolok.
Miért? Van vmi ami nem megy tönkre és itthoni?
B.
Foxy&Jani
Aham....
-ahogy már azt megválaszolták előttem...
B.
De ez neki sem lesz sokáig jó ha nem lesznek sem versenyzők sem pedig nézők a lelátókon, pedig biztos vagyok benne, hogy nagyon komoly üzletet lehetne csinálni. Vegyük például a bulgárok példáját
Már 7 éve rendszeresen járok versenyekre.
Sajnos nagyon sok múlik egy bizonyos emberke hozzáállásán, de gondolom vágod kire gondolok.