hát itt nálunk mindent kurva nehéz,mert se gáz se csatorna se semmi... a prímagáz a szippantós kocsi meg ilyen finomságok növelik a költségeket,nem is kicsit.
nem mondtam h csórók vagyunk,de azt se hogy gazdagok! Kurva nehéz fenntartani a nagy házat, még jó hogy nagy szülők besegítenek( motorok is onnan vannak! )
ja és most van egy 25ös xt is a kép legvégén lévő dl ezres volt apám,csak eladta,nem szerette meg,vett magának munkába járni egy xt-t...most xt el lesz adva és vesz vmi 600as dolgot
Sztem ne tarts...nekem is van több Oakley-m, tényleg nagyon kényelmesek, dizájnosak stb...DE! a többi gyártóhoz képesti árkülönbözet nagyon nagy %-a a márkanév megfizetése, semmi más...
Hali!
Én tavasszal le akarom vizsgáztatni a mocit,a Miskolc-Eger szakaszt meg különösen szeretem.Ha jobb idő lesz és újra veszek sm kereket,megkereslek ezügyben lehet.
1-jén jöttünk Kékes-Recsk-Sirok-Eger-Barcika.Hóba jó kis kocsikázás volt,mindenki fosott,mi meg jöttünk sietősen.Na arrafelé is vannak lehetőségek motorozni...
Mindenki!Az jó ha én 165-ös főfúvókát találtam a DRZ-e-ben?Fingom sincs,segítsetek!
Ja,hétvégén megint jégmotor!
Egyébként ja...mit nem nehéz ma fenntartani?
Én annyi idősen vettem az MZ-m, amennyi Te most vagy...
Én tavasszal le akarom vizsgáztatni a mocit,a Miskolc-Eger szakaszt meg különösen szeretem.Ha jobb idő lesz és újra veszek sm kereket,megkereslek ezügyben lehet.
1-jén jöttünk Kékes-Recsk-Sirok-Eger-Barcika.Hóba jó kis kocsikázás volt,mindenki fosott,mi meg jöttünk sietősen.Na arrafelé is vannak lehetőségek motorozni...
Mindenki!Az jó ha én 165-ös főfúvókát találtam a DRZ-e-ben?Fingom sincs,segítsetek!
Ja,hétvégén megint jégmotor!