Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aranyhegyi lejtő...ahol van az aranypatkó lovarda meg a lehmann bolt...amelletti utca.
280-300 nm garázzsal együtt.
mé hol lax, ilyen aranypatak utca környéke, vagy mi?
két fronton is osztjátok egymást
Cserébe gondolom nem is annyit ér a ház mint mondjuk a mienk...
hát itt nálunk mindent kurva nehéz,mert se gáz se csatorna se semmi... a prímagáz a szippantós kocsi meg ilyen finomságok növelik a költségeket,nem is kicsit.
...mondtad...
Ja, tényleg, csak azt mondta, Te vagy csóró
Egyébként ja...mit nem nehéz ma fenntartani?
nem mondtam h csórók vagyunk,de azt se hogy gazdagok! Kurva nehéz fenntartani a nagy házat, még jó hogy nagy szülők besegítenek( motorok is onnan vannak! )
És ti vagytok a csórók ...bazzeg, akkor mi hajléktalanok vagyunk!
ja és most van egy 25ös xt is a kép legvégén lévő dl ezres volt apám,csak eladta,nem szerette meg,vett magának munkába járni egy xt-t...most xt el lesz adva és vesz vmi 600as dolgot

Én annyi idősen vettem az MZ-m, amennyi Te most vagy...
aprilia rx 50,rx80,cagiva supercity 70, a0prilia rx 125,rx 125,ktm sxc..
Sztem ne tarts...nekem is van több Oakley-m, tényleg nagyon kényelmesek, dizájnosak stb...DE! a többi gyártóhoz képesti árkülönbözet nagyon nagy %-a a márkanév megfizetése, semmi más...
O Frame XS
Hali!
Én tavasszal le akarom vizsgáztatni a mocit,a Miskolc-Eger szakaszt meg különösen szeretem.Ha jobb idő lesz és újra veszek sm kereket,megkereslek ezügyben lehet.
1-jén jöttünk Kékes-Recsk-Sirok-Eger-Barcika.Hóba jó kis kocsikázás volt,mindenki fosott,mi meg jöttünk sietősen.Na arrafelé is vannak lehetőségek motorozni...
Mindenki!Az jó ha én 165-ös főfúvókát találtam a DRZ-e-ben?Fingom sincs,segítsetek!
Ja,hétvégén megint jégmotor!
tudnék neked kiselőadást tartani optikai dolgokról,biztonsági normákról....stb..stb
pontosan annyi különbség van,mint amenyi az árából adódik.
Én is kihagytam, olyan nagy baj az?
na de téma lezárva.tépek aludni
ez nem az azért egy m5 és egy szunya közt elég sok technikai,optikai stb... külömség van,egy szemüvegnél nem hinném,hogy annyi sok eltérés lenne..
viszonyítási alap.
18500, oakley mx crowbar
mindig másirányu a kontrázásod
lehet 40ből 3at venni,ez igaz,de egy m5 árából is veszel 3-4 suzukit.