Mondjuk egy karbon pinát plusz két kevlár mellet?
Hogy legyen végre valami élményed jáksó daniel?
Tudom a családban van karbonos nálad, éppen ezért nevettem hogyan adhattál ki ilyen munkát a kezedből?
Túl van misztifikálva ez a karbon dolog.Persze majd jönnek a nagy tudásúak, szerszám drága, programozás, vákuum lehetőség, szövet, lakkminőség. Ugyan, csak kis utánajárás. Meg persze bármilyen egyedi dolog amit le kell gyártani. Ez a baj ebben az országban mindig a szar van feltupírozva, olcsóra persze ez az igazán drága.
Nem vagyok profi. Kisszériás műhelyből volt lehetőségem négy hónapra kikerülni egy közel kétezer munkást foglalkoztató céghez.
Innen van a kurva nagy arcom.
Ne haragudj nem tudtuk, hogy profi vagy ugyanis nem ezzel kezdted!
A másik ha az lennél nem nevetnéd ki aki amatőr módon próbálná megvalósítani amit a "nagyok"!
Nem kell bólogatni senkinek, mert tiszteletben van tartva a véleményed de nekem meg az ott leírt, és az itt leírt a véleményem!
Erről szól a szájbertér!
Szép napot!
Milyen jól leírtad a lényeget. "keservesen meg kreált dolgai" ez látszik a végterméken.
Egy amerikai-olasz cégnek dolgoztam. Sok minden készült nálunk karbon-kevlár technológiával.
A US katonai protézis, DTM front spoiler, technomagnesio kiegészítők meg ilyenek. Innen a mosoly. Ennyi. Megértem a felháborodásod. Nem akartam offtopik lenni.
Látom itt csak az állhat be a sorba aki bólogatós jános.
Akkor nem amikor kiraktad a smiley-at!? Neked az volt a véleményed GD keservesen meg kreált dolgairól!
Ha karbons cégnél dolgoztál akkor a smiley-k helyett inkább a tapasztalataidat osztottad volna meg e téren!
Jó pár embert érdekel itt a téma mutasd meg nekik mit tudsz Te csinálni, mennyiből stb.!
Az lenne értékes nem az ilyen alaptalan hülyeség amit írtál!
Ha meg nem tudsz ilyeneket csinálni akkor megint csak visszajutunk oda hogy hiteltelen a hozzászólásod és méltatlan! Legfőképpen magadhoz!
És persze mindentől függetlenül lehet ez a TE véleményed, de senkit nem érdekel itt és nem ért veled egyet senki!
Sziasztok! nemrég láttam hogy Smhooligan tett fel motorjáról egy képet és azon láttam ezt a michelin pilot slick gumit ha nem jól tom bocsi! érdekelne hogy ilyet hol lehet kapni?
Semmi rosszat nem mondtam, beraktam pár nevetős smileit. Karbonos cégnél dolgoztam a nyáron.
Azt meg hogy milyen motoros előélettel lehessen hozzászólni, nehogymár egy giccskirály házipimpelő majom mondja meg.
Ettől még nagyon messzi vagyok, ugyanis a környéken ahol lehetett volna sportlövészetre járni, gazdasági érdekekből megszűnik a lőtér
Pedig az a finom lőporszag...
Hogy legyen végre valami élményed jáksó daniel?
Tudom a családban van karbonos nálad, éppen ezért nevettem hogyan adhattál ki ilyen munkát a kezedből?