Amúgy ha nem hiszitek el... Anita 53at megy Kakucson, én meg ugyebár 48-49...http://www.sportmotor.hu/motor... 0:44től látszik hogy 3 másodperccel van mögöttem Anita...szóval ő 53at megy akkor én 50et,de volt nagyobb távolság is köztünk...nem veszekedni akarok,csak télleg nem olyan hűdejó a 48-49es időm.....szóval nem kell azt mondtani h biztos nem megyek annyit. BUÉK
Szia! Van 2db gyári kipufogóm én is azért vettem hogy ne az eredetit kelljen szét kapni de elkelt a moci ez meg megmaradt, az apróban megtalálod az árát pedig megbeszéljük
hát nem mentem,mert az egészségem nem a legjobb mostanság.biztosan nagyon jó móka.szívesen kipróbálnám, bár nekem még a DR-Z is ment 3 telibe keresztbe aszfalton.Az SMCről meg ne is beszéljünk!
Hi!
remélem nem mentél el Varbóra!Sajna csak a barcikai csónakázótóra jutottunk el.Jövő szombat viszont tuti (maj kiderül)Varbó,mert itt ránk hívták a seriffet .
Gyökér quadosok ijesztgették a jónépet szög nélkül.Aztán mire a közeg kiért csak mi voltunk már ott...
Mocskosmód jól lehet gyakorolni a csúsztatgatást.3 telin úgy ment keresztbe,mint a szél.Teccett a kölköknek azé !
Más nem szögelt? Megéri!
fejből megnem mondom, azt hiszem 3 éve vettem, és 1etlen szépséghibája, hogy az oldalfal néhol bevan repedezve, mivel a garázsban tartom és nem a szobámban
slick 160/60, szinte új! A Hring melletti fedett gokart pályán volt használva, ahol a parkolóházakhoz hasonló fényes burkolat van, és messze nem eszi ugy a gumit, mint az aszfalt
Jézuska hozzon neked malaj kurvákat
ÉN kokaint kaptam,és most épp szálok,de neked Boldog Új Évet kivánok!
Nyáron a legjob a Kecskeméti gokart pálya!
Mindenkinek Boldog és balesetmentes, kilométerekben gazdag Új Évet kivánok!
Sajna nem lehet SUPERMOTOZNI!
remélem nem mentél el Varbóra!Sajna csak a barcikai csónakázótóra jutottunk el.Jövő szombat viszont tuti (maj kiderül)Varbó,mert itt ránk hívták a seriffet .
Gyökér quadosok ijesztgették a jónépet szög nélkül.Aztán mire a közeg kiért csak mi voltunk már ott...
Mocskosmód jól lehet gyakorolni a csúsztatgatást.3 telin úgy ment keresztbe,mint a szél.Teccett a kölköknek azé !
Más nem szögelt? Megéri!
http://www.maxxis.com/products...