Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beszélhetünk róla.....
gyönyörü a tél,havasak az ágak
Jézuska hozzon neked malaj kurvákat
ÉN kokaint kaptam,és most épp szálok,de neked Boldog Új Évet kivánok!
Motorozásban gazdag 2008 as évet mindenkinek
BUJÉK!
Amúgy ha nem hiszitek el... Anita 53at megy Kakucson, én meg ugyebár 48-49...http://www.sportmotor.hu/motor... 0:44től látszik hogy 3 másodperccel van mögöttem Anita...szóval ő 53at megy akkor én 50et,de volt nagyobb távolság is köztünk...nem veszekedni akarok,csak télleg nem olyan hűdejó a 48-49es időm.....szóval nem kell azt mondtani h biztos nem megyek annyit. BUÉK
Szia! Van 2db gyári kipufogóm én is azért vettem hogy ne az eredetit kelljen szét kapni de elkelt a moci ez meg megmaradt, az apróban megtalálod az árát pedig megbeszéljük
boldog új évet, sok sok km-t és ingyen benzint kivánok minden sm-esnek!
Hát jah! De hol van oan?
Nyáron a legjob a Kecskeméti gokart pálya!
már hogy ne lehetne....(fedett gokart pályán!)
Sziasztok!
Mindenkinek Boldog és balesetmentes, kilométerekben gazdag Új Évet kivánok!

Sajna nem lehet SUPERMOTOZNI!
BOLDOD ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Mindenkinek balesetmentes,olcsó benzinben gazdag, Boldog Újévet Kívánok!
hát nem mentem,mert az egészségem nem a legjobb mostanság.biztosan nagyon jó móka.szívesen kipróbálnám, bár nekem még a DR-Z is ment 3 telibe keresztbe aszfalton.Az SMCről meg ne is beszéljünk!
Hi!
remélem nem mentél el Varbóra!Sajna csak a barcikai csónakázótóra jutottunk el.Jövő szombat viszont tuti (maj kiderül)Varbó,mert itt ránk hívták a seriffet .
Gyökér quadosok ijesztgették a jónépet szög nélkül.Aztán mire a közeg kiért csak mi voltunk már ott...
Mocskosmód jól lehet gyakorolni a csúsztatgatást.3 telin úgy ment keresztbe,mint a szél.Teccett a kölköknek azé !
Más nem szögelt? Megéri!
ezen okok miatt kerek 10 re gondoltam
jaja azért biztosan lehet vele menni pár kört,csak nem teljesen igazi a dolog.amugy menyiért adod?
hát, akkor ennyit erről.. azért szerintem ellehet karistolni vele, legrosszabb esetben füstté lehet tenni
ajj jajj a slick elérési deje,kb egy év,ha jól tudom,nemhiába vannak rajta repedések.
ettől függetlenül valószínű elhasználnám ha pályáznék, de nem pályázom. Már rég el kellett volna adni, csak elfelejtődött
fejből megnem mondom, azt hiszem 3 éve vettem, és 1etlen szépséghibája, hogy az oldalfal néhol bevan repedezve, mivel a garázsban tartom és nem a szobámban
mikori gyártású?
slick 160/60, szinte új! A Hring melletti fedett gokart pályán volt használva, ahol a parkolóházakhoz hasonló fényes burkolat van, és messze nem eszi ugy a gumit, mint az aszfalt
slick?
A gumát nem ismerem, de van ugyanilyen méretű Pirelli eladó. Használt, de 90%+os!
Tehnap éjjel jött szóba ez a gumi. Mi a véleményetek?
http://www.maxxis.com/products...