Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon szépen néz ki!élőben is nézegettem már amikor elmentél az üzletem előtt néha!azt hittem elsőre hogy 660as mint az enyém.de a 640 is nagyon jó!
amugy miből gondolod,hogy nem te vagy számomra a megfelelő partner motorozni?!
Augusztusban, 2005-ös 640-es. Épp a modellváltáskori, már az új lámpa van rajta. 1.4M volt, kb. 8E km-rel Kecskeméten vettem, Natix Kft-nél, ha jól emlékszem.
A motort mikor vetted?és hanyas évjárat?
Amugy ez a kipufógó mizéria kicsit homályos.Ugyanis addig minden ok,hogy gyárilag méretezik,és áramlástanilag elemzik,de semmivel nem másabb mint egy gyári kibelezve,majd újra tömve,persze az igényesség maximalitásával.
Igazán köszönöm a lehetőséget,amint jó idő lesz élek is vele.Tudom hogy hangos,mert nekem a DR-Z is az volt.Viszont ha a gyári dobot lecseréled sportra,mindenképpen után kell karburálni a porlasztót.Több okból is.Egyik.hogy az elszegényedett keverék miatt durrogni fog,másik hogy felső tartományban elgyengül a motor.
Úgy tankoltam bele, hogy amikor a gazdák nyomultak befelé a városba a trakeszekkel, akkor elkezdtem berzenkedni, hogy nem fogok tudni visszamenni a városba miattuk.
Amíg nem volt meg a motor, addig nem nyúltam benzinhez, és nem is tévesztettem el, de így már nem volt feltűnő, hogy a zöld fejet fogtam meg a fekete helyett. Tiszta hülye vagyok, majdnem öt éve van meg az autó, és ennyi idő után követem el ezt a hibát.
Összetehetem a kezem, malacom volt, hogy nem ment semmi tönkre benne, csak a szűrőket kellett cserélni + 14E Ft a kiöntött benzin ára.
Ha jól látom, neked is dupla kipufogód van, és talán te is az ár miatt akarsz egy Akrát feltenni a kettő helyett. Nekem itt a fórumon mutattak egy használt kipuf hirdetést (nem felejtettem el a gulyást, amivel jövök érte, egyeztessünk), ezt megvettem, és nemrég fel is tettük. Azt hittem, lopott, de dobozban volt, minden papírja megvan, és teljesen korrektnek tűnik. De az a véleményem, hogy túl hangos az utcára. Nem csak akkor néznek, amikor megyek, hanem már akkor is megfordulnak, amikor jövök. A rendőrök szerencsére eddig nem szóltak érte.
A gyári kupufogó "kinyitásáról" engem lebeszéltek, azt mondták, hogy nem számottevő a teljesítmény emelkedése. Az tény, hogy amióta az Akra dobok vannak van fent, alacsonyabb fordulatról is nagyon szépen húzza fel az elejét, sokkal jobb lett. Élvezem. Ha van kedved, próbáld ki, szívesen odaadom egy körre. Bár a porlasztó még nincs utánahangolva.
Szóval a lényeg, nem elképzelhetetlen egy használt dupla Akrát venni rá, nem biztos, hogy egyben kell gondolkodni.
pápá
Jó reggelt!
off
Télen 10% ajánlott,de nem 10% go 90% brenya!
szomorú hogy még nincsen!
Ne aggódj,szervezve lesz,és időben meg fogod tudni,de ne akard,hogy most adjak már éves tervet!
már egy KTM SMC 660 van nekem is!semmi kishitűség hajrá!hogy tudtál benzint tankolni dizelbe? egy időben én is féltem ettől de nagyon.
Szia! Hát én sem mentem volna ki, ha nem tankoltam volna tele a dízel autómat benzinnel, és ezek után meg nem állapítottam volna, hogy milyen szar ez az ÖMV-s gázolaj...Emiatt egy hétig nem volt autóm, így aztán kénytelen voltam motorral intézni az ügyeimet. Élvezem, de majd" lefagytam róla.
Láttalak már egy párszor a városban a Suzukival, szerintem nem én vagyok a megfelelő partner neked. De ha van kedved, mehetünk.
bő gáz,rövid fékút....na jó azért ettől komolyabb a dolog.nekem is kellene egy kis utánképzés.de majd tavasszal összezörrenünk és próbálkozunk.jól láttam,hogy még kb 2-3 hete is mentél?
egy amcsi bmxes arc beceneve:Mike "rooftop" Escamilla. sokáig nagy kedvenc volt.ő tolt talán először háztetőkről lefelé trükköket.Nekem meg tetszett nagyon akkoriban és így!Nagyjából.
20 év kihagyás után ültem újra motorra, engem komolyan érdekelne, hogy hogyan kell ezt rendesen csinálni. Úgy érzem, hogy ez a tanfolyam dolog, amiről beszéltek, lebegtetve van, én mennék, de nekem az nem jó, hogy holnap indul, mert melózom, és szervezni kell.
mármint onnan a név?
Ez a rooftop valami ugrásfajta?
majd kitalálok valamit!lehet marad a gyári.
mondtam ,drága pacik
már több mint 12 éve! de most elhagyott azon a téren a motivációm,de nagyon
enyémre majdnem 220ezer az akra
ja láttam bmx jumpingbandito