Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor most hol vagy?
nekem már nem lehet rosszabb! vagy a franc sem tudja!
még nincsen otthon gépem
nekem a szaunától csak rosszabb lett
miért nem töltesz le MSNt?
hát mindjárt megyek szaunázni aztán az remélem kibabrál a bacikkal.már nagyon elegem van belőle...
nekem 1.280.000ért vették be,szerintem oda is adják annyiért.minden tunning maradt rajta.olyan állapotban van mint a képen látható.
akkor jó sok forró teát tessék inni

sincsen sajna
Dohogy akarom leírni! Eddig csak jókat olvastam róla. Te mennyiért árulod?
hideg van, meg vagyok fázva,nincs neked is msned?
Mizu?
móning!
Szióka!
Hello Bazsi!Én a DR-Zről csak jókat tudok mondani.8ezret tettem bele kevesebb mint 1év alatt és minimális problémám volt.Ami volt azt megoldották garanciába.Lehet, hogy jóval gyengébb mint a mostani KTMem,de azért nem kell leírni a motort.Önsúlya ellenére elég jól mozgatható,a fékek megbízhatóak,rúgózást mindenképpen érdemes a testsúlyodhoz hangolni,gyárilag elég lágy és gyors.Ha egy olcsó fenttartási költségű gépre vágysz,amivel még bohóckodni is lehet,akkor hajrá!Azért azt is meg kell említeni, hogy minimális költséggel elég jól tunningolható a gép.Egy sportkipöffenő+dyno jet set+egy,vagy két foggal kissebb első lánckerék csodákra képes.Így az S-es blokk kb 45paci lesz,vagy egy kicsit több,de nem szeretnék mellébeszélni.Ha esetleg használtat szeretnél venni,akkor az enyém még meg van a kereskedésben.
Hi! rooftop, a drz-ről mi a véleményed? Jó, tudom, kicsit gyenge utcára, de azon kívül?:)
természetesen pap.lukacs@mailbox.hu
van itt valaki?
hello, engem is feltudnál venni?
mert majd tavasszal nekemis szükségem lesz vmi csimmára meg rucira
felveszlek
ruhában ccsizmában tudok segíteni! enyém a helyi FOX,OAKLEY üzletecske!
koczka kukac ak47.hu
Nem tudok motorozni, csak a régi Simson érzés maradékából csinálom. Ezért is érdekel annyira az a tanfolyam, amiről szó van itt időnként. Nézem a videókat, de azt sem nagyon látom, mit kéne figyelnem. Emellett kezdem azt hinni, hogy először valami off-road tanfolyamra kéne menni, mert egyre inkább úgy tűnik, mindennek az az alapja. De lehet, hogy tévedek.
És nincs egy göncöm sem :-) Vennem kéne rendes ruhát meg csizmát is.
esetleg nincsen MSNed?mert ennyi idő alatt millióval több infót tudtunk volna cserélni.
annyiért tényleg jó áron volt!
Ehhez nem értek. 110E volt a két Akra, erre minden megkérdezett azt mondta, jutányos. Ezért vettem meg.