Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
SuperMoto
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
gabesz72
szerinteme gy kicsit gyengülni fog,de utszára bohockodni elég lesz
sanya72
az akra rendszer meg 2x olyan vastagmint a gyári...ha jövőre megyek akkor remélem már az virit majd rajta,az talán 10%+még!
Luki24
kidobom belőle a blokkot úgy jó lesz?
Luki24
tudom!én most amugy is le vagyok gyengülve,bár nekem a 2kerékhez minden izmom hozzászokott.találsz képet hogy miért!
sanya72
tököm tudja,csak vidd el zsírleszívásra
Luki24
keréken 63 az azért elég döfi
sanya72
Pár erős haverom már szállt le úgy erről ,hogy bedurrant minden izmuk,pedig ez sm nem cross,tök sima a pálya!
Luki24
akkor az enyém nyomatékosabb?nem hiszem.....(gyári 68Nm)
Luki24
nem veszem kötözködésnek,elég jól szedi a lábát a DR-Z után,és ez a lényeg!
sanya72
a keréken mért ló 63 de ez széria csővel,és majdnem ennyi Nm!
Luki24
hát annyi amennyi.annyira nem érdekes a dolog.ez a gyári adat csak azért írtam azt le.
Luki24
de amuyg én meg erős vagyok!
gabesz72
ne kötöszködésöbl de szerintem nincs 62paci
sanya72
fékpadon méresd ne saccolgass...
Luki24
hát ez az amire kíváncsi lennék,de nagyon.na de majd egyszer!az a mínusz 30kg nagyon érezhető lehet.hu de élvezném:)lóerőben most hol van a tied?
sanya72
könnyű vaddisznó a teid után fölleg!
Luki24
bár már lehet kicsivel több mint 62 mert az első lánckereket azonnal lecseréltem 17ről 15re!
Luki24
IGEN ebben teljes mértékig igazad van.Ráadásul most úgy érzem maximálisan elegendő számomra az a 62paci amit az SMC nyújt.Utcára a hallhatóság miatt kell a nyitott dob....ha már sokan nem látnak a szemükkel!
sanya72
jó gép,bírja a gyűrődést meg engem is
sanya72
mindennek ára van,fölleg a lovaknak...amúgy utcára nem raknék túl nyitott dobot!
Luki24
gondoltam egyből!pedig egy nyári egri éjszaka után rászoknál te is!
Luki24
a BERGeken is sokat gondolkoztam,nagyon tetszenek.Valamikor szívesen megnézném hogy hogyan is mennek,ha az ember igazán rángatja neki.
sanya72
Á,fosós vagyok
Luki24
na ja nem egy nagy meló csak a DR-Znél is rádobott majdnem +1 litert,igaz nyomatékosabb lett a gép,de nem volt szignifikáns a változás...
sanya72
igen,nem akarok elfogúltnak látszani
❮❮
❮
…
251 / 3810
250
249
248
247
246
245