Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha kimegyek lillafüred felé,akkor Felsőtárkányig melegítés,utánna 26km húzós menet,Rejteknél pihenő,aztán vissza.ez összesen kb 80km
érdemjegy a leckére
nekem az smr is le van vizsgáztatva,de mégsem használom a városban.Szerintem ezeknek a városi ""normál"" igénybevétel többet árt mintha nyelezed egész nap
Valahogy így
ez mi?
pálya
2 kör melegítés
10 perc kopp menet
tiszta minden nem Sanya?
ebben is igazad van!ha lenne a közelben pálya,akkor már régen SMR-t vagy berget vettem volna.
igen láttam már!szegény gépezet!én nem nagyon vagyok az a rászarós fajta.
Értem mit akarsz mondani ,de én motorozgatni nem akarok motorozni meg úgy szeretek ha bevállalok egy két dolgot,azt meg nem akarom szembejövő forgalom meg szallag korlát között...sztem minek nem derül ki semmi max az ,hogy milyen hangosan mész...de értem, neked tetszik az a lényeg!
tavaly is voltak kergetőzések mondjuk nem velem,mert nekem jogsi és rendszám is van.meg a gumik is E betűsek,bár tükör egy darab sincsen a mocin.
Ja...így könnyű
itt az eredménye a városi "huligán"kodásnak. Szartam én rá mindenkire mindenhol kerekeztem.
Ők is szartak énrám
nem csak 2 vége van!vannak rendőr ismerősök,sok a földút stb stb.
max respect!ez így igaz ahogy mondod!én nagyon szeretm,de abban fáradok el hogy nagyon figyelek.inkább ez mint a kórház!
Rendőrök lezárják a két végét és szépen megállítgatnak mindenkit, akkor mit csinálnak? SM-val még lelépsz az erdőn keresztül de a rizsrakétával
csináltam évekig én is,de már megszenvedtem azért,hogy belássam nem ér meg egy benézett féktáv több hónapos kórházi dekkolást,de ez csak az én véleményem.
Azért ti meg nyomassátok ,de 200% osan figyeljetek,mert ott vannak autoval is akik le sem szarják,hogy te a lábtartón fordulsz utána meg kerék.....
Na erre még visszatérünk...meg van az első leckéd 7kém
a motor benzinnel megy,ha eddig nem vetted volna észre. rendőr megfogni nem tud.ráadásul az oda járó motorosok 99%ánál jobban mehetsz...szóval.
Parapöcök vok,meg jogsim sincsen!
anyira nem.miért is lenne az?
Azé az bátor...
elég sokan járnak ki pályagéppel is!
teljes mértékben egyet értek veled!és sanyával is.de nekünk ez van!
nem mindet Sanya Sensei