az nekem még jobb mert a 18. ker-nek a Vecsés felé eső oldalán lakom, így még egyszerűbben oda tudok Bergülni..főleg hogy én közúti forgalomra totál alkalmatlan vagyok (meg a motor is )
aha, ez érdekes!
ahogy nézegettem, nagyon megtetszett a vas, bár még van egy bő félévem gondolkozni, addig úgyis 50x meggondolom magam. Az biztos hogy az LC4 640el szemben sokkal durvább, és sokkalinkább versenysmre hajaz, a maga kb 65 lójával és 115 kilójával, ellenben az lc4 53/150 ló/kg arányával... a kb 10 üzemóra utáni olajcserét valahogy ki lehet bírni, a kb 20 üzemóra utáni olajszűrő áráról meg fogalmam nincs. valaki tudja milyen árba van? :o
Szia,
Nincs mit.
Jah, bütykös gumis vagyok jelenleg, és lehet ez már nem is fog változni. Ha lesz valami nagy bandázás Kecskeméten biztosan benézek.
A monkey napra gondoltam benéznék, de a szokásos utamon is versenyt rendeznek sachsenringen motoGP futam lesz.
Hát igen!
Ha valaki az alvilágban él, ráér ilyen dolgokra!
Az átlag, dolgos emberek meg rohadnak a melóban!
(még jó hogy egy héten csak 2 napot dolgozom)
Egyszer látogass meg! Nagyon vendégszeretőek vagyunk!
az nekem még jobb mert a 18. ker-nek a Vecsés felé eső oldalán lakom, így még egyszerűbben oda tudok Bergülni..főleg hogy én közúti forgalomra totál alkalmatlan vagyok (meg a motor is )
Bár még mindig inkább szélvédőzni mennék el.
De tényleg hozzunk össze valamit. Szerintem lennénk páran .....
Ráadásul nem is biztos, h tetszene
ahogy nézegettem, nagyon megtetszett a vas, bár még van egy bő félévem gondolkozni, addig úgyis 50x meggondolom magam. Az biztos hogy az LC4 640el szemben sokkal durvább, és sokkalinkább versenysmre hajaz, a maga kb 65 lójával és 115 kilójával, ellenben az lc4 53/150 ló/kg arányával... a kb 10 üzemóra utáni olajcserét valahogy ki lehet bírni, a kb 20 üzemóra utáni olajszűrő áráról meg fogalmam nincs. valaki tudja milyen árba van? :o
motorral kocsmába, kúszva haza
Nincs mit.
Jah, bütykös gumis vagyok jelenleg, és lehet ez már nem is fog változni. Ha lesz valami nagy bandázás Kecskeméten biztosan benézek.
A monkey napra gondoltam benéznék, de a szokásos utamon is versenyt rendeznek sachsenringen motoGP futam lesz.
Szép napot!
Le is csúszok mindig a bandázásról
El megyek k.rvának
Megbeszélhetjük!
Biztosan eldolgozgatnánk együtt
Mit dolgozol, h ilyen sok a meló?
Nem kell egy kedves, talpraesett munkatársnő?
Én heti 6 napot (11 óra/nap) dolgozok, hogy megéljek ....
Ha valaki az alvilágban él, ráér ilyen dolgokra!
Az átlag, dolgos emberek meg rohadnak a melóban!
(még jó hogy egy héten csak 2 napot dolgozom)
Köszi a segítséget Atys!
mi van veled? nyomod az off road-ot? nem tervezed hogy meglátogatod a supermotos jóbarátokat valamikor?
szép napot mindenkinek!