Medium, vagy medium-soft van, meg van sok gp-s gumi, amin nincs jelölés, csak tapintásra lehet megállapítani a keménységét. A majdnem új, 9.000,- a keveset futott 6.000,-
egy biztos kellene, de lehet h kettő! már csak egy ár érdekelne, és hogy hogy tudjuk megoldani az átadást! a kívánságom egy újszerű medium vagy soft (vagy soft-medium) dunlop első gumma.
igen, ezen már rég túlvagyunk, hogy mindenki üljön fel a motorra és ott tanuljon, ne papírról, csak be akarják magyarázni az embernek, hogy hülye, mert más a véleménye. de én innentől
Van egy kétoldalas cikk, mit 2002-ben a német Drift SM magazinban találtam, 'Hogyan csúsztassunk címmel'. A cikk szerint kb 9 dolognak kell teljesülni ahhoz, hogy jól tudj csúsztatni (nem látványosan, hanem a legnagyobb kanyarsebbeségre, és a kanyar legrövidebb idő alatt való elhagyására törekedve). Átküldtem a Lukinak, próbáljátok megszerezni tőle, ha még megvan neki. Ha nincs, akkor bescanelem, de valaki fordítsa le németről magyarra....
és most így utólagosan többször átgondolva egyikünknek sem volt igaza, mert se nem húzza, se nem engedi a kupplungot, hanem egy olyan holtponton tartja a hátsó fékkel együtt, ami pont megfelelő centripetális erőt és ellenerőt biztosít a hátsó keréknek a kellő erőcsúsztatáshoz. plusz az első fékkel előbbre tolja a súlypontot, ezáltal is levesz némi tapadást a hátsó kerékről. tehát mind2 fék plusz motorfék kell hozzá. 2t-vel is ugyanígy végre lehet hajtani, csak akkor a motorfék gyengesége miatt jobban kell használni a hátsó féket. döntse el mindenki magának hogy most ettől nehezebb-e vagy sem, nekem nehezebb volt. és tudom hogy pont én mondtam tegnap, hogy nem érdemel több szót a dolog, de nehezmre esik megállni, hogy ne szóljak hozzá valamihez, amikor végre egyszer egy hónapban feljön egy téma, amihez hozzá tudok tenni valamit. plusz ha valami, akkor ez igazán hozzá tartozik a supermotohoz, sőt talán a dolog veleje, és mivel a topik címe supermoto, kérem ne mondjunk már ilyeneket, hogy ne vitatkozzunk róla. és bocs ha valaki indulatokat vélt felfedezni bennem, nem akarok senkit sem kevesebbé vagy többé tenni. üdv
Vicky!
kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, kettesbe be.... és gyere le kakucsra szombaton!