Na mondjuk Kakucson,ami ugye tempósabb mint Visonta Lovas Jani bá úgy megkerült külső íven,hogy kimentem cigizni.Pedig nem dohányzok.UTCAI gumival ha jól emlékszem
8000km-rel...nem kell leszolni a husqvarnat...többre tartom mint akármit...egszer betorzultam és padlon elmentem vele 100km-t nyélgázon!üvöltött és mégsem esett szét...
gyerekek hagyjuk már ezt a lóerő mizériát, mert ha eljöttök egyszer visontára, az MZsek, vagy a sportrobogósok úgy motoroznak körbe, hogy kiállsz. nem a lóerő számit!
dehogy ezt tavaly nyáron asszem kunhegyesről hoztam...amugy hol találtál erre a képre?micsoda véletlen megmutatja a saját motorom ami a garázsomban áll:D:D:D
nekem vmi slick guma kéne, bátorság van bőven, haverjaim szerint állat módjára megyek a pályán, de az 51 es idő nem támasztja alá az állításukat, 47-48 ra szeretném levinni.
Bár sajnos amikor mérték nem tudom hány kört mértek és hogy mikor, mert ökörködtek, de sztem most beizzítom az SMC km órájában a köridőmérőt meg a körszámlálót , ha be tudod, minnya elő is túrom a leírást a kis ktm tatyiból
én annyit még nem is láttam