Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

60?
én annyit még nem is láttam
mivel?
nagyon el fogod sírni magad, ha agyon cumiztat egy drz pályán? sztem készülj fel rá rendesen!
Na mondjuk Kakucson,ami ugye tempósabb mint Visonta Lovas Jani bá úgy megkerült külső íven,hogy kimentem cigizni.Pedig nem dohányzok.UTCAI gumival ha jól emlékszem
nem kell h megkövezzenek álljanak ki és vágjanak vissza valamivel?!
ez is igaz
több mint 60motorom volt már és nem tartok annyira semmit mint a huskyt...csak egy tapasztalat
az SMC ből indultam ki, én Smc után ültem át rá, ahhoz képest.

de minnya megköveznek a Drz tulajok
8000km-rel...nem kell leszolni a husqvarnat...többre tartom mint akármit...egszer betorzultam és padlon elmentem vele 100km-t nyélgázon!üvöltött és mégsem esett szét...
gyerekek hagyjuk már ezt a lóerő mizériát, mert ha eljöttök egyszer visontára, az MZsek, vagy a sportrobogósok úgy motoroznak körbe, hogy kiállsz. nem a lóerő számit!
Vagy elbaszott áttétel
Hát az elég pusztulat drz lehet.
mondjuk ha 50pacis alapbol és rajtavan az akro aztán csőgáz akkor lehet meglepődsz ám rajta...sőt
mentem drz vel, hááát gyengusz, alacsony is, ilyen városban furikázósnak elmegy, de nem fosom le a bokám ha húzok egy kövéret
mind2 ottvan persze
egyébként 320ba adtam el és mig nincs kifizetve teljesen ottáll nálam...néha még előszedem:D
de a tied 45 lovas
most akkor eldatad vagy a garázsban áll? vagy megtvan mind a kettő?
akkor is 125vs400
de a drz nem az erelyéről híres
dehogy ezt tavaly nyáron asszem kunhegyesről hoztam...amugy hol találtál erre a képre?micsoda véletlen megmutatja a saját motorom ami a garázsomban áll:D:D:D
nekem vmi slick guma kéne, bátorság van bőven, haverjaim szerint állat módjára megyek a pályán, de az 51 es idő nem támasztja alá az állításukat, 47-48 ra szeretném levinni.

Bár sajnos amikor mérték nem tudom hány kört mértek és hogy mikor, mert ökörködtek, de sztem most beizzítom az SMC km órájában a köridőmérőt meg a körszámlálót , ha be tudod, minnya elő is túrom a leírást a kis ktm tatyiból
áhá
én enm pápai vagyok...
de még lehetek
a repülőtér mellett vagy hol árulták ezt a motort?
amugy ez meg full együtt megy a drzvel
nem pápai vagy véletlenül?
nézd meg a myvip adatlapom baki szabolcs ott vannak fent a képek még erről a mocimról