ok én ezt mind értem, szép és jó, és nem is akarok vitatkozni vele, csak elmondtam az én szemszögemből amit láttam, bár nem vagyok túl tapasztalt, de kisebb sebességnél már tudom csúsztatni "ugyanúgy mind2 irányba" néha már elég dinamikusan rá is megy a kanyarra, persze ettől még semmivel nem több a véleményem, csak azért mondtam, hogy tudd, hogy nem csak a hasamra ütve mondtam amit mondtam. és én úgy érzem, mivel ugyanígy próbálkoztam 2üteművel is, de azzal fele ennyire sem sikerült, hogy a motorféknek köszönhetően fejlődtem annyit, amennyit, még ha ez nem is sok. plusz elismerem, hogy sanya profi és az ő véleményére lehet építeni, de attól még elmondtam én is kezdőként az enyémet, hátha segít. mert néha egy kezdő szemszög jobban rávilágít egy másik kezdőnek a dologra, ezt onnan tudom hogy voltam a ló másik oldalán is és vagyok is nem egyszer. sorry én is a kis regényért. és béke!
éppen írni is akartam, hogy azt még tőled kaptam! nagyon jó a cucc, jobban bevált, mint az UFO tartály. amivel meg fel van fogatva Wolfi motorjára az meg MacNeil bmxes,tépőzáras, bowdenrögzítő szallag.
Sziasztok!
32 külös felnit lehet még valahol találni eladót?
Szükségem lenne elsö(3x17 széles) és hátsó(4,5x17 széles) felnire.Ha más méretüek akkor is érdekelnének csak jelenleg 2,5x17 széles felnijeim vannak és a hátsó 130/70-17 guminak túl hamar elérem a szélét.Taknyolni meg nincs kedvem.
Akkor nem lesz rossz legalább nem döglünk meg a kánikulátol..pont zsír..
Jössz amúgy le moccal?
Mind1 csak ne essen.....Pláne szombaton ne...
Csajok és fegyverek!
szánalom
" a fiatal román c. már 2 naposan ivarérett " :D:D:D
gudnájt
32 külös felnit lehet még valahol találni eladót?
Szükségem lenne elsö(3x17 széles) és hátsó(4,5x17 széles) felnire.Ha más méretüek akkor is érdekelnének csak jelenleg 2,5x17 széles felnijeim vannak és a hátsó 130/70-17 guminak túl hamar elérem a szélét.Taknyolni meg nincs kedvem.